• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    pustil jsem stream a to je teda zas hroznej tenis. obě jsou frustrovaný, nic moc nepředváděj, nadávaj samy sobě za zkažený míče, Bára pohled vraha a její klasický komentování všeho... omg! :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    HONZIK_HAPPY: pak teda nerozumím, o čem mluvíš :)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    SPLIFFBOY: nemluvím o deblu :) i když nikdy neříkej nikdy nějaký náhradní no uvidíme :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    HONZIK_HAPPY: no v ženskym deblu tam už žádný další možnosti nejsou, startuje 32 párů, třetí pár do něj podle mě určitě nasadit nemůžeme. mix je jiná... tam startuje 16 dvojic, teoreticky bychom i zde mohli mít dvě, uvidí se...
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    ještě tam nějaký možnosti jsou on ten tenisovej turnaj není pro všechny usaky prioritou :) a ještě bude zajmavej mix kterej se prihlasuje až tam :)
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: aha..tak to mi uniklo..to aby Plíšková se Šafářovou taky spolu něco odehráli..Bára s Kájou vypadaj totiž super
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: to už je vyřešený.
    single: Petra Kvitová, Karolína Plíšková, Lucie Šafářová a Barbora Strýcová
    debl: H+H a Plíšková+Šafářová

Čtyřhru v Riu nebude hrát Strýcová, v nominaci zatím chybí Rosol - iDNES.cz
    http://oh.idnes.cz/...cova-safarova-rosol-1ad-/rio-2016.aspx?c=A160610_123754_olympiada-rio-2016_elv
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: pecka..dobře Bára..teď ještě ty tituly :-)

btw jsem dost zvědavej, koho u dam vezmou na olympiádu..neskutečnej přetlak (hlavně debl)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak je tam i double, takže zítra dvě finále... :)
    mimochodem Barbora je letos ve wta race nejlepší Češka v singlu.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak finale v singlu v Birminghamu s Barou... a s Keys, ktera by mohla byt hratelna, pral bych Bare oplatit Keys porazku z Rima, kde odehraly vyrovnanej zapas na tri sety, a ziskat titul :)))

a Zverev porazil Fedexe v Halle, kdybych nemel tolik prace, kouknu na to aspon ze zaznamu :)
    KLX
    KLX --- ---
    To teda..v tom deblu je s Kájou dobře vyprovodili do šaten..doufám, že dá Bára i finále a to v singlu i deblu..zaslouží si ho!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Bára dneska slušný vítězný tažení :)))
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: ten Štěpec, to je super..včera jsem četl, že se pořadatelé v podstatě hned pro něj shodli a divokou kartu mu dali a jakou z toho má radost..respekt, mají ho rádi všude! Až na Janka, teda :-))
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ja kdyz uz, tak Monfils
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    JOPS: Dustin je mnohem víc hit&miss tenista ale.. Štěpec je schopnej podávat konstantní výkony - Z mýho hlediska má Brown mnohem blíž k Berďovi :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    JOPS: Dustin Brown
    JOPS
    JOPS --- ---
    SPLIFFBOY: tak s tim Stepcem jsi mi udelal radost :)

MEESHA: verim, ze jsem te asi nasral, ale takhle to cejtim no :-D

jinak koho ja herne zboznuju a nevim jeho jmeno je ten cernoch nemec, co tusim porazil Nadala na nevim cem :) dredy pomalu po prdel, ale ta variabilita jeho tenisu je lepsi nez u Stepanka a to je uz co rict :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    me ti mladici prijdou vsichni hrozne nestali ve vykonech, vzdy nejaky zazari, vyvesti se mu velka budoucnost a ze se stane jednickou, a pak ta forma zmizi :) ti veterani furt drou. jinak souhlas, ze Tomas nema pestrou hru, ale pri jeho vysce ten pohyb proste opravdu je narocnejsi. navic z nej mam pocit, ze je perfekcionista a nerad hraje cokoliv, v cem si sam sebou neni uplne jisty.

jo a Stepec hlasi na fb, ze dostal divokou kartu do hlavni souteze na Wimbledonu :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    JOPS: tak tos posral! :DD
    JOPS
    JOPS --- ---
    MEESHA: Zverev mi prijde jako jeden z nejnesympatictejsich tenistu... Neco mi na nem strasne vadi. Nedokazu to popsat, ale jak ho vidim, tak doufam, ze prohraje a pral bych mu prohru i proti Wawrinkovi :))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam