• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    JOPS
    JOPS --- ---
    SPLIFFBOY: asi prachy no....

ale bud v klidu, hraje se jenom ne central kurtu, takze zas tak moc o nic neprijdes :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    odjel jsem na chalupu takřka bez signálu, jsem tu pár hodin a už mám absťák po Wimbledonu :D proč má vlastně letos práva jen nova sport? dřív mívala i ČT, ne? :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    MEESHA: Dnešek celej tak nějak prospávám ale jestli Delpo válí tak to je PARÁDA!!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    JOPS: to me docela dneska pobavilo :))) toho sudiho znam osobne a neni to zas takovej idiot :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    Troicki dostal trochu rapl :)

Angry Viktor Troicki Wimbledon
    https://www.youtube.com/watch?v=kT2q_1B_3_A
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Delpo is back! Ouuu jeee! A Tomas taky dobre!!
    JOPS
    JOPS --- ---
    jim tam ted chcije...
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: a jo, vidíš..takže zapomněl..už si to pamatuju :-)) letos jí to Bára může vrátit, jestli se teda potkají..
    JOPS: jj, to je fakt, nicméně, jak jsem včera koukal na toho pavouka, tak mi to prostě přišlo nahuštěný čechama v jednom koutě
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: ano, Berdych a Veselý by se mohli utkat ve 4. kole. ženskej single 2014 byl na tohle ještě vtipnější. Kvitová cestou za titulem porazila Hlaváčkovou, Strýcovou a Šafářovou..
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Jirka pekne co? Hmm? :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    KLX: tak ono 4. kolo je 4. kolo, to uz je celkem daleko, to uz je 32 hracu ne ? Takze tam, ze se sejdou cesi je uz docela velka sance
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: jjj.. o těch jeho zatměních mi ani nemluv :) Mam z něj radost, takovej skalp vždycky pomůže..kéž by ušel ještě pár kol, resp. jdou na sebe s Berďasem (případně) ve 4. kole, nebo se pletu?
    Vlastně všici češi jdou do 4. kola na sebe, když postoupí..to jsem snad ještě neviděl, takového pavouka, aby byli všici češi takhle natěsnaný..nebo si to nepamatuju..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: viděl jsem jen třetí set a pouze v mobilu, když jsem zahlédl průběžnej stav, musel jsem si to pustit... a Veselý fakt držel nervy na uzdě, Thiem vůbec nehrál zle, furt dotahoval, tak jsem čekal, kdy Veselý bude mít zatmění, jak jen on to umí, a prostě to ustál, snad ho to nakopne...
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: čuměl jsem jak puk, když jsem včera viděl výsledek..3x 7:6..viděls? To musel být boj!
    a Garbině venku je taky vpoho..btw..Lucka tam prostě zase měla tu Stosurovou, která teda taky venku :-)))
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Já jsem málem upad ze židle, když Štěpec řekl, že za toho Kyrgiose by mohl trénovat za deset let, až skončí :D nemá v tý Karolíně prsty? ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    koukal jsem na konec zapasu Karoliny a jako bida. By si mohla s Kvitovou podat ruce...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Čepelová překvapivě uklidila Garbine z cesty Šafářové, tím by ji mohla prokázat velkou službu, další nasazená by ji čekala až ve čtvrtfinále, teď jen aby se dařilo a rozehrála se.

MEESHA: mě ta reakce uražená přijde, respektive mi nepřijde na místě si okopávat kotníky přes média. Lendl Tomáše odmítl předloni v říjnu, mezitím se toho mohlo dost změnit, mimo jiné on sám podstoupil operaci kyčle a následnou rekonvalescenci... navíc se mi zdá naprosto logický, že když se to sešlo tak, že i Andy hledal trenéra, navázal raději na předchozí úspěšnou spolupráci s ním. Andy je přece jen mnohem perspektivnější adept.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak veselý maximálně překvapil, že by začal krotit konečně svoji hlavu? snad se s Tomášem sejdou ve čtvrtém kole
    KLX
    KLX --- ---
    tak Bára jde dál, ale Kája končí..ach jo!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    KLX: no vsechno mu slo do pryc, predtim perfektni servis najednou koncil v riti nebo v siti
    SPLIFFBOY: urazeny? ani mi neprijde... jak jsem psala driv, cely to bylo divny, Lendl ho zkousel a pak se mu vymluvil a pak vezme Murraye, to mi neprijde zrovna jako rovny jednani a Tomas to proste okomentoval tak, jak to je, samozrejme je otazka, co na to jeste rekl Lendl, ale koho to ve finale zajima :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam