• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    SPLIFFBOY: Teď na to koukam.. http://oh.idnes.cz/...ych-nepojede-do-ria-di9-/rio-2016.aspx?c=A160716_170744_olympiada-rio-2016_tof si dělaj prdel.. Hlavně, jak dneska říkali, že se s nim Štěpec musí rozehrát před olympiádou. Jinak - sice kvůli chybě svazu, ale Sáblice, co by za to dala!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Berdych oznámil neúčast v Riu.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tak oni ti frantici budou ted trochu psychicky oslabeni :( jinac Vika je v tom, to si dlouho nezahraje, i kdyz ona prej ze uz pristi rok:))
    KLX
    KLX --- ---
    HONZIK_HAPPY: :) chápu..takovej zajíček, viď? :P
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    KLX: já se přiznám mám větší slabost pro Pavlaska :)
    KLX
    KLX --- ---
    doufam, že s Jiřikem ten prohranej tiebreak nezamete..fakt ho mam čím dál tím víc radši, mlaďocha!
    KLX
    KLX --- ---
    Já na to úplně zapomněl a najednou koukam, že Rosol vyhrál nad Tsongou..smekám, nicméně, stejně bych na toho pablba nekoukal :)) Ale dobře on!!!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    pff! dobře Lukáš! v tý koncovce jsem měl chvíli strach a některý ty výměny bylo dost groteskní, ale tohle byl nečekanej a dost dobře možná klíčovej bod.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak rozlosováno... a nevím no, hratelný mi přijdou pouze dvouhry s Pouillem... ale já jsem starej skeptik :) a furt maličko zvažuju zajet si tam.. na Tsongu!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Kuci to zvladnou!
    KLX
    KLX --- ---
    Já našim věřim, samosebou, ale rozhodně nejsme v pozici favorita..jsme ale doma a co umí češi fakt dobře, tak to je fandění, takže třeba je poženou za jasnou výhrou..btw jsem docela rád, že bude Jirka jednička..jen ať se řádně otrká..časem to bude stát hlavně na něm!
    KALTY
    KALTY --- ---
    Já bych to ještě nezatracoval :)
    KLX
    KLX --- ---
    Když jsem viděl tu FRA sestavu, tak bez Toma..přesně..asi nemáme šanci..na druhou stranu, jestli si Jirka přinese formu z Wimbledonu, tak to možná úplně bez šance není..Rosol neuhraje nic..debl tentokrát asi taky ne, i když na to máme drakobijce..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jak vidíte Davis Cup? jede někdo do Třince? :) Francouzi jsou mimořádně silní, podle mě to bez Tomáše projedeme, ale neva. koketoval jsem s myšlenkou vyrazit, pokud nestáhnou Tsongu, toho bych rád viděl... ale stejně je vyprodáno.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    LEHUOK: Naprosto v pořádku. Jak píšeš Andy vyhrál doma a paráda. Já jenom Andyho ani Raoniče nijak neprožívám takže u mě nic.
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Kazdej ma svoje duvody. Me nikdo zase nedonuti mit rad Rafu, to je holt zivot.
    Andymu jsem pral i proto ze si myslim ze na to jaka uroven hrace on je, by tech GS uz davno bejval mohl mit vic. A navic doma pred domacim publikem...
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    SPLIFFBOY: Já prostě se můžu snažit se obelhávat sebevíc, občas mi to málem i jde - ale pravda je že prostě skota jsem nikdy rád neměl. Těch důvodů je za ty roky spousta.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    já jsem si taky myslel, že žádnýmu nefandím, ale pak jsem se přistihl, že to tomu Andymu přeju... :) i dojatýmu Lendlovi.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Pěkné finále - ani jednomu jsem nefandil takže nemám problém s tím kdo zvítězil .
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    to ty Sirene snad i preju :) krom našich pár holek nic sympatickyho tam není hehe
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam