• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    KLX
    KLX --- ---
    to už mě taky napadlo..jen varianta B, kdybych se náhodou nudil :)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    sakra práce :/
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    bude moc vedro, v tom betonu je to des :)
    KLX
    KLX --- ---
    Chystáte se někdo teď o víkendu na Štvanici na ten turnaj? Obsazení mě teda moc nebere, ale zase vidět H+H na živo proč ne ee..
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Evidentně ho fakt podělal a ani mi to neřekl, protože se v tom vůbec nechce vrtat.
    Štěpánek: Berdychova zpráva byla šokující. Ale olympijský sen žije dál - iDNES.cz
    http://oh.idnes.cz/...-berdych-virus-zika-drl-/rio-2016.aspx?c=A160717_184857_olympiada-rio-2016_bem
    KLX
    KLX --- ---
    tak asi jo, ale já být v situaci, že chci brzy plodit potomstvo, tak bych tam taky asi nejel (To je případ Toma, předpokládam)..na druhou stranu..zatim odříkají jen golfisti a teď naši tenisti (alespoň o kterých vim)..takže to o něčem taky vypovídá :)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    No Mahe jim to docela nandal... jsou to citlivky cestujou do nebezpecnejch zemi s kdovijakym hnusem ;) ono jasně Zika je hnus, ale taky velká bublina zas..
    KLX
    KLX --- ---
    jinak se jim ale nedivim..původně jsem myslel, že nepojede většina sportovců..ten vir je docela děs..
    DUKON
    DUKON --- ---
    Berdych je pekny curaaaaak, ale fakt
    KLX
    KLX --- ---
    a Plíšková taky..no hlavně se ta nominate, tušim, nedá změnit, čili zbytečně zabrali 2 místa někomu jinému..předpokládam, že to zvažovali delší dopbu, že to není nějaká náhlá změna stavu..
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    SPLIFFBOY: Teď na to koukam.. http://oh.idnes.cz/...ych-nepojede-do-ria-di9-/rio-2016.aspx?c=A160716_170744_olympiada-rio-2016_tof si dělaj prdel.. Hlavně, jak dneska říkali, že se s nim Štěpec musí rozehrát před olympiádou. Jinak - sice kvůli chybě svazu, ale Sáblice, co by za to dala!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Berdych oznámil neúčast v Riu.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tak oni ti frantici budou ted trochu psychicky oslabeni :( jinac Vika je v tom, to si dlouho nezahraje, i kdyz ona prej ze uz pristi rok:))
    KLX
    KLX --- ---
    HONZIK_HAPPY: :) chápu..takovej zajíček, viď? :P
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    KLX: já se přiznám mám větší slabost pro Pavlaska :)
    KLX
    KLX --- ---
    doufam, že s Jiřikem ten prohranej tiebreak nezamete..fakt ho mam čím dál tím víc radši, mlaďocha!
    KLX
    KLX --- ---
    Já na to úplně zapomněl a najednou koukam, že Rosol vyhrál nad Tsongou..smekám, nicméně, stejně bych na toho pablba nekoukal :)) Ale dobře on!!!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    pff! dobře Lukáš! v tý koncovce jsem měl chvíli strach a některý ty výměny bylo dost groteskní, ale tohle byl nečekanej a dost dobře možná klíčovej bod.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak rozlosováno... a nevím no, hratelný mi přijdou pouze dvouhry s Pouillem... ale já jsem starej skeptik :) a furt maličko zvažuju zajet si tam.. na Tsongu!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Kuci to zvladnou!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam