• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    ta Kvitka je vazne nestesti
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Strýcová mě baví
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    KLX: je k tomu jedna takova hezka fotka :)))
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: tak to je potom jasný :-)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: jj, jsou s Lopezem ve finale
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: on je ve hře ještě i v deblu? Aha, tak to jsem netušil..no to by měl slušně nabitej program, to se mu vůbec nedivim..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: byl by to jeho třetí zápas ten den.
    KLX
    KLX --- ---
    aha..takže bez boje..no to se taky počítá :) Proč? Zranění? Nebo šetří síly na dvouhru..
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Nadal mix zrusil
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BIOBOID: tak ono hlavně ty avizovaný časy je třeba brát s velkou rezervou, vždy to je systémem "ne dříve než" a pak se to dost posouvá. ale ano, utkání zřejmě bude hrát krátce po sobě.
    KLX
    KLX --- ---
    BIOBOID: Tak oni tam zrušili asi dva hrací dny, nebo to nějak omezovali kvůli dešti a větru, tak je to asi tročku nahňácaný na sebe..zvláště pak, když jsi ve hře na více frontách..možný to rozhodně je, i na turnajích to tak někdy vyjde..o ní se ale nebojim, Radek jí příppadně důkladně nahecuje, že ať bude unavená, nebo ne..pojede :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    KLX: mi to protýká mezi prsty, no jo... ale je možný, že má na tu čtyřhru 2 hodiny? A pak hned na smíšenou?
    KLX
    KLX --- ---
    BIOBOID: Nadal byl minulé kolo, ne? Já teda nevim, jak to dopadlo, ale myslel jsem na výhru..a vypadá to, že vyhráli
    KLX
    KLX --- ---
    ONDRA_99: super nabitej podvečer..díky za info!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Hradecká musí ve čtyřhře docela spěchat, aby stihla Nadala, ne? :-)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KLX: Drsne odpoledne/podvecer...

KLX
    KLX --- ---
    Jestli se nepletu, tak dnes někdy po 17té hodině to má vypuknout..jestli jsem teda koukal dobře!
    KLX
    KLX --- ---
    naprosto skvělé!!! Prosím, ať je ČR finále v deblu..prosim prosim, budu hodnej..fakt!!!
    A semi Péti..to by mohla být slušná řežba..ta Puigová teď 2 zápasy za sebou 6:1 6:1 a nazdar..jedna z nich tušim Muguruza..já teda neviděl ani jeden její zápas, ale...
    KUDLA
    KUDLA --- ---
    Tenistky neuvěřitelně...minimálně 1 placka ..škoda vyrozy lucky v singlu
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    BELKIN: Muselo byt zuzo pro toho co dela kurzy. Chvili 8.0 na vyhru H+H, a zanedlouho na to 17.0 na prohru... :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam