• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: Lucky je mi taky líto, škoda, že tu Rumunku nedala..to by jí řádně nakoplo ještě víc..jinak hraje super..u Péti si myslim, že bude mít potíže už i s tou Svitolinovou a velký..ale třeba jí naopak sfoukne jako svíčku..no Péťa, člověk nikdy neví..
    Koho má Kája v pavouku? Ta má teď formu jako prase, snad to prodá i na grandslamu konečně..zatím je, tuším, devátá pro turnaj mistrů, tak to snad dopadne!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: už nebyl :)

tak jak to dál s našima holkama vidíte? Karolína má formu, zřejmě se vrací do top10, líbilo by se mi, kdyby došla aspoň do semi, ale furt je ve hře ta její grandslamová kletba :) každopádně by bylo fajn, kdyby ještě něco uhrála a na podzim se probojovala na turnaj mistryň, ať tam někoho máme, když s Petrou to letos vypadá, jak vypadá...

no a ta Petra... no... s tou její nevyrovnanou hrou, pokud nechytne nějakou berserker vlnu, jak to občas umí, tak Svitolinu snad, Kerber už nevím, nevím...

škoda Lucky, už zase bojuje, ale chytnout Halep v druhým kole je pech.

KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: nezapomněl, to byl ještě ve hře, nebo jsem netušil, že vypadl :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: a ještě na Šátrala si zapomněl, ale na toho holt nejsme na téhle úrovni zvyklí :))) každopádně s Monfilsem nehrál vůbec špatně, i když na skóre to vypadá celkem jasně + díky Veselého scretchi si zahrál na Arthur Ashe stadium..
    KLX
    KLX --- ---
    MEESHA: Asi mu nechtěl připravit další zklamání takhle na úvod turnaje..Jiřik je světec :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    KLX: Taky jsem se tesila, jak ho vymazne :))
    KLX
    KLX --- ---
    Pro Jiřika totiž už ten Djoker není žádný soupeř :)
    KLX
    KLX --- ---
    JOPS: no jo, ale ten skrečoval..jinak by šel určitě taky dál :P
    JOPS
    JOPS --- ---
    KLX: jeste jsi zapomnel na Veselyho :)
    KLX
    KLX --- ---
    no hlavně, že zatím všici postoupili (kromě Štěpce a Rosola, kteří byli jasný, že to nedaj)..a Báry bohužel, ale ta Nikulescuová je prostě hodně nepříjemná, popravdě mi to bylo taky jasný, že s ní bohužel vypadne..hned ve druhým pak dala někoho 6:0, 6:1..fakt hodně nepříjemná hráčka..
    Ještě jsem ale neviděl ani minutu kua!!!
    JOPS
    JOPS --- ---
    ty jo, Caroline, ja ji proste zeru babu jednu :-D
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Ta Kvitovka, ta jiná nebude, utrpení boží...
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Já jsem teď líná. Vytiskla jsem si draw a uvidíme :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    KLX
    KLX --- ---
    HONZIK_HAPPY: :)) jako vážně..věděl jsem, že brzy začne, ale netušil jsem, že už včera..což mě tedy ale neomlouvá :-)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    hlavně je to zas tak pofidérně pokrytý přenosy našich tv. včera jsem koukal na netu na Šátrala (fajn, že si dal premiéru v hlavní soutěži a i se podívá do 2. kola, kde si navíc zahraje s velkým hráčem, byť tam asi skončí). a pak jsem usnul u streamu Báry... a to už jsem věřil, že otočí, škoda...
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    Jako to myslíte vážně? :D dobrej joke jinak já US ziju už za olympiády jen jsem někoho uklidnovala, že to druhý kolo Stepce když se radoval je teprve kvalda :D a vydesenyho kolegu z výsledků olympijských výsledků, že Andy to obhajoval ;D
    KLX
    KLX --- ---
    jo..taky jsem na to včera přišel..zapomněl jsem si vsadit na 1. kolo kua! :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Juj koukám začalo US OPEN, Vamos Rafa!
    KLX
    KLX --- ---
    Teda ta Kája to vzala celkem hopem to semi a finále..takhle rozsekat světovou dvojku a trojku hned za sebou..slušná práce!!!
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: no jo, teď mi došlo..Bára dala v prvním kole Bouchardové kanára, jestli se nepletu..to bych chtěl vidět, jak k tomu došlo..nějak si nedovedu představit, že proti tomu našemu prckovi nedá ani jeden bod..ale jinak souhlas, Bára má nechutnou formu..teď by měla ještě získat klid po té nedaili, takže dle mě ještě půjde nahoru!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam