• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Ta maďarka tu mou rumunku vyrazí.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak Kvitka postoupila a ceka na Kerberovou. No, skoda, ze zase nic neuvidim....
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    KLX: Lucky je mi líto ale rumunka je moje favoritka, voe )
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: já bych o Niculescu asi úplně neřekl, že hraje pestře, jen na ten její čopovanej forhand prostě nikdo moc neumí :)))
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: Pavlyuchenkovou jsem viděl hrát někdy nedávno a jako moc mě bavila..ta hraje takovej ten pestrej tenis jako Nikulescuová, ale dá se na to koukat :) To bude mít těžký a Radwaňská případně ve čtvrtfinále taky bojim..ta má teď taky moc dobře našlápnuto..zase grandslam, co bych sakra chtěl? Nějaký ořezávátka? To těžko! Ale bude to boj!!!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    MEESHA: není. dnes večer hraje se Svitolinou
    KLX: tu Petra podle mě ještě dá, má s ní bilanci 3:1, vše na tvrdém povrchu... Karolína má teď Pavlyuchenkovou, pak papírově asi Venus W., Agu Radwanskou ve 1/4finalé a v semi Serenu no.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    KLX: Petra uz je out, ne?
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Dimimu chybi zenska! Copak on uz se s modelinou rozesel? :)))
    Dimitrov Wins, Kisses Chardy, Knees
    http://www.tennisnow.com/Blogs/NET-POSTS/September-2016/Dimitrov-Wins,-Kisses-Chardy,-Knees.aspx
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: Lucky je mi taky líto, škoda, že tu Rumunku nedala..to by jí řádně nakoplo ještě víc..jinak hraje super..u Péti si myslim, že bude mít potíže už i s tou Svitolinovou a velký..ale třeba jí naopak sfoukne jako svíčku..no Péťa, člověk nikdy neví..
    Koho má Kája v pavouku? Ta má teď formu jako prase, snad to prodá i na grandslamu konečně..zatím je, tuším, devátá pro turnaj mistrů, tak to snad dopadne!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: už nebyl :)

tak jak to dál s našima holkama vidíte? Karolína má formu, zřejmě se vrací do top10, líbilo by se mi, kdyby došla aspoň do semi, ale furt je ve hře ta její grandslamová kletba :) každopádně by bylo fajn, kdyby ještě něco uhrála a na podzim se probojovala na turnaj mistryň, ať tam někoho máme, když s Petrou to letos vypadá, jak vypadá...

no a ta Petra... no... s tou její nevyrovnanou hrou, pokud nechytne nějakou berserker vlnu, jak to občas umí, tak Svitolinu snad, Kerber už nevím, nevím...

škoda Lucky, už zase bojuje, ale chytnout Halep v druhým kole je pech.

KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: nezapomněl, to byl ještě ve hře, nebo jsem netušil, že vypadl :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: a ještě na Šátrala si zapomněl, ale na toho holt nejsme na téhle úrovni zvyklí :))) každopádně s Monfilsem nehrál vůbec špatně, i když na skóre to vypadá celkem jasně + díky Veselého scretchi si zahrál na Arthur Ashe stadium..
    KLX
    KLX --- ---
    MEESHA: Asi mu nechtěl připravit další zklamání takhle na úvod turnaje..Jiřik je světec :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    KLX: Taky jsem se tesila, jak ho vymazne :))
    KLX
    KLX --- ---
    Pro Jiřika totiž už ten Djoker není žádný soupeř :)
    KLX
    KLX --- ---
    JOPS: no jo, ale ten skrečoval..jinak by šel určitě taky dál :P
    JOPS
    JOPS --- ---
    KLX: jeste jsi zapomnel na Veselyho :)
    KLX
    KLX --- ---
    no hlavně, že zatím všici postoupili (kromě Štěpce a Rosola, kteří byli jasný, že to nedaj)..a Báry bohužel, ale ta Nikulescuová je prostě hodně nepříjemná, popravdě mi to bylo taky jasný, že s ní bohužel vypadne..hned ve druhým pak dala někoho 6:0, 6:1..fakt hodně nepříjemná hráčka..
    Ještě jsem ale neviděl ani minutu kua!!!
    JOPS
    JOPS --- ---
    ty jo, Caroline, ja ji proste zeru babu jednu :-D
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Ta Kvitovka, ta jiná nebude, utrpení boží...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam