• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tak ze Serena neni posledni dobou ve svy kuzi neni zadnej objev ani tajemstvi :) kazdopadne dostala se az do semi, takze musela prijit nase super truper Kaja aby ji to vysvetlila :)) A Bucie tym taky ve finale, jupi!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    SPLIFFBOY: slečny Williamsovy, celá ta famílie a lidi kolem nich, to je taky téma.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    on pak kouč Sereny říkal u Matse, že má Serena problém s kolenem, ale Mats to pak zkritizoval, že to ani říkat neměl, že Serena buď neměla hrát a nebo ty řeči nejsou na místě, že Karolína byla lepší a zaslouží si chválu a nijak ji tímhle nerelativizovat...
    KLX
    KLX --- ---
    To teda..čumim jak umim a ve dvou setech, no paráda!!!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Whow!!!
    KUDLA
    KUDLA --- ---
    Kdo a kdy porazil na jednom turnaji dvě světové jedničky? Když vidim Karolinu jakou ma fazonu tak snad jen ona....moc ji to přeji
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    neskutečný! Serena zjevně nebyla ve formě, za to Karolína potvrzuje formu posledních týdnů nejlepším možným způsobem a porazila ji ve dvou setech :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    zatím paráda, já se furt jen třesku, kdy se Serena oklepe a rozjede. Ale Karolína krásně suverénní a bez přehnanýho respektu, jen ať to vydrží!!!
    LOKATOR
    LOKATOR --- ---
    Když půjde Karolíně 1servis,vyhraje
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ja Kaje verim :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    HONZIK_HAPPY: který? že nebylo moc na co koukat a nebo to snění o tom, jak by se to mohlo vyvíjet dál? :D což už je stejně pasé, v semifinále čeká Serena.
    KLX
    KLX --- ---
    no to jste mi ale udělali radost..já měl včera alko den, takže nic nevim..ale teď už vim :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    HONZIK_HAPPY: Whow! Šel jsem spát ve třetim, že je hotovo...
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    jinak Kei dal Andyho a já to děsně preju Juanovi aaaa
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    SPLIFFBOY: tyhle kecy miluju:/ a taky je mívám :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jj, trvalo to jen 58 minut, ta Konjuh dnes asi neměla den, fakt nebylo moc na co koukat... každopádně postup do semi je v kapse a z Karolíny bude po US Open světová šestka, čímž posouvá svoje maximum. a teď by mohla Simona poprvé v kariéře přehrát Serenu, uklidit ji Karolíně z cesty a ke grandslamovému titulu už by byl jen "kousíček" :D
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    dobře ona
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    No, zapnul jsem to matchball....
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    zatím to jde tak snadno, až je to nuda sledovat :D ale nevadí, případné semifinále proti Sereně nebo Simoně nám to jistě bohatě vynahradí...
    KLX
    KLX --- ---
    Hmm..tak to jo, Andy má formu, ale Delpo je bombér, rozhodně mu celkem věřim!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam