• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    HONZIK_HAPPY: Drsňačko! )) Tak hlavně že držíme palce.
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    BELKIN: to si nejsem jistá :) mě se líbí jak je to tvrdý :D
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    HONZIK_HAPPY: A kdyby tam hrála Caroline tak by to bylo na ženský ještě více pěkný )
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    jako na ženský zatím pěkný moc pekny
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Škoda že finále není Woznacki místo Kerber. Ne že by to měla Plíšková snažší ale narozdíl od Kerber se na Woznacki krásně kouká )
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Hezky eso ve třetím )
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Srovnávat Plíškovou s Kvíťou je urážka Plíškové )
    JOPS
    JOPS --- ---
    Ty voe, to bude stejne utrpeni na to koukat jako na Kvitovou :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Ty jo, držím palce i na nohách )
    JOPS
    JOPS --- ---
    No, jsem na to fakt zvedavej :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Tak a de se fandit! ))
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BELKIN: v Cincinnati před třemi týdny ji porazila suverénně ve dvou setech, sebevědomím teď musí přetékat, já ji věřím hodně, po Sereně určitě... to se spíš obávám, že Bucie nedopadnou...
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    SPLIFFBOY: Já ji nevěřím. Rád se budu mýlit ale ne.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    já si vsadil, ať má to fandění grády :D na Karolínu, na Moleho a na Lucku s Bethanii... krom Moleho jsou na kurzech lehky outsideři, ale já chci věřit... navíc když to urvou, budu v balíku :D
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    MESKALITO: Uvidím to na noční, lol :D
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    super
    První grandslamové finále Plíškové uvidí i diváci ČT sport — Tenis — ČT sport — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...is/340213-prvni-grandslamove-finale-pliskove-uvidi-i-divaci-ct-sport/
    KLX
    KLX --- ---
    jsem teď četl na netu bilanci Sereny s ČR hráčkama 44 : 3..jedna výhra Kvitka, jedna Kája teď a jedna údajně Klárka Koukalová...teda to bych docela chtěl vidět, jak jí Klárka vyprovodila z kurtu..nějak mi to hlava nebere (teda nic proti Klárce, kterou mam hrozně rád), ale s tím jejím podáním, teda ta musela hrát jako z učebnice, nebo nevim :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    každopádně Karolíně chybí lehce přes 500 bodů do kvalifikace na Masters, tak to snad už má v kapse, stačilo by klidně i "jen" vyhrát to finále :D a s ohledem na její ne zrovna zářivej start sezony 2016, kdy nebude obhajovat tolik bodů jako Kerber a Serena, by se mohly dít věci, kdyby si to formu přenesla do příštího roku :))) ale to už zas jen v euforii fantazíruju.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tak ze Serena neni posledni dobou ve svy kuzi neni zadnej objev ani tajemstvi :) kazdopadne dostala se az do semi, takze musela prijit nase super truper Kaja aby ji to vysvetlila :)) A Bucie tym taky ve finale, jupi!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    SPLIFFBOY: slečny Williamsovy, celá ta famílie a lidi kolem nich, to je taky téma.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam