• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    letos je to všecko tak krásně napínavý... zítra večer se losuje pavouk turnaje mistryň pro single a přitom pořád není rozhodnuto, zda poslední místo obsadí Konta a nebo ji ho na úplně poslední chvíli vyfoukne Kuznetsova případnou obhajobou titulu v Moskvě. otázkou teda zůstává, co by Kuznetsova pak v Singapuru mohla předvádět, když hraje od turnaje ve Wuhanu v podstatě v kuse. v Lucembursku pro změnu scretchovala kvůli nemoci v QF Wozniacki, čímž se Petře odklidila z cesty nejvážnější konkurentka v boji o tamní titul. Současně pokud se nyní ze semi- do finále dostane Petra i další semifinalistka Kiki Bertens, bude mít Petra krom případného zisku druhého letošního titulu na raketě i účast Strýcové na Elite Trophy, protože právě Bertens je jediná, kdo ještě může případným ziskem titulu odsunout Báru z poslední pozice pro kvalifikaci v Zhuhai. dramata! :D
    KLX
    KLX --- ---
    Jsem včera něco četl o tom, že Jiřik odpískal zbytek letošní sezony kvůli tomu jeho zápěstí..doufam, že se z toho brzy vylíže a bude nám dělat v budoucnu zase radost!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ještě mě tak napadá, jestli může Bára hrát s Mirzou čtyřhru na elite trophy. podle pravidel se kvalifikují čtyři páry za výsledky a dva na divokou kartu, ony jsou přitom v race 11., tedy třetí z těch čtyř párů a na tomto umístění už se nic nezmění. WTA Finals končí v neděli, Elite trophy začíná v pondělí, navíc jsou oba podniky v Asii a dělí je sotva 4 hodiny letu. A ve hře je docela dost bodů i obstojné prize money :D
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: tak to jo..nevim, proč jsem si myslel, že je právě 9. a ne až 12. tak to pak ano..vim, s Bárou finále ideál :-)
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    Kladivo na „flákače“ Kyrgiose! Osm týdnů bez tenisu, nebo psycholog | iSport.cz
    http://isport.blesk.cz/...83485/kladivo-na-flakace-kyrgiose-osm-tydnu-bez-tenisu-nebo-psycholog.html

...ten chlapec je proste c***k. to uz mi nikdo nevymluvi
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: ne, Petra je v race dvanáctá a tím, že po turnaji v Pekingu měla až teď do Lucemburku volnej týden, už reálnou šanci dohnat to ztratila. ale i ona tudíž plánuje účast na Elite trophy.
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: jakto? Vždyť byla první pod čarou ne? A když Serena nejede, měla by jen ona ne? Vim ale prd :)
    Báře to přeju, zase je ve formě! ať to tam klidně vyhraje! :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: ne, ta už je mimo hru. ale Báře to, myslím, pojistilo účast na elite trophy
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: vida..a co ta Petra? Vejde se do top 8?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak Serena oznámila neúčast v Singapuru. Mrzuté, nicméně ne moc překvapivé. tím spíš je otevřené, kdo to letos vyhraje.
    LOKATOR
    LOKATOR --- ---
    žáci do třídy,škola backhandu začíná....
    Stan Wawrinka ♦ Amazing Backhands in Grand Slam (HD)
    https://www.youtube.com/watch?v=kpZpZSajqfo

SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    DASHANTASH: mimochodem hele. mrzí mě, že to neklaplo! :))

"Ve čtyřhře jste si báječně sedly se Saniou Mirzaovou. Málem jste se prosadily na Turnaj mistryň, kam se Indka už předtím kvalifikovala s Martinou Hingisovou. S kým by nastoupila, kdybyste si Singapur vybojovaly?

Naše spolupráce funguje nad očekávání dobře. V srpnu jsme začali titulem v Cincinnati. Po čtyřech turnajích jsme se v letošním žebříčku vyšplhaly na jedenácté místo. Kdyby se nám lépe povedl Peking, kvalifikovaly bychom se na Masters. A hrály bychom spolu."

Zdroj: http://sport.idnes.cz/...va-rozhovor-pred-finale-fed-cupu-flw-/tenis.aspx?c=A161012_144211_tenis_elv
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Joj, to je ten druhej Zverev. Zase jsem se nechal nachytat.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Sasa je na kvalitni psychiku zatim mladej. Je to drzy mlade co meri 2 metry, bombi co muze a veri si ze tak nechybuje. Pokud nepotka nekoho, na koho tohle nezabira :)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    SPLIFFBOY: Na internetu :) Vic nevim, nebyla tam imho uvedena zadna TV stanice. Kazdopadne prenos byl.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Ale Zverev je fakt slusnej. Docela pravidelne prohraje prvni set, vypada zlomene a ze jako konec, no a ono hovnajs. Zmatori se a vyhraje :) V Rusku to takhle predvedl snad 3x, vcetne finalniho Wawry. Kvalitni psychika a to se ceni. Fakt se tesim na nej s Kyrgiosem za chvili.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SLAMITCH: já viděl jen skóre. běželo to někde?
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Videl jsem jen konec a bylo to smutne. Chjo :(
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak Tomáš se v Shanghai poroučí už v druhém kole, s takovou to na Finals letos těžko dotáhne. :(
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: a jo vlastně, se tam chystáš..no tak to je jasný..turnaj mistryň, čili to nejlepší, co ve světe hraje..takže Serena je jasná..to naprosto chápu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam