• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    červená skupina je nevyzpytatelná, fandím Dominice :)
    KLX
    KLX --- ---
    pěknej los..to by mohlo být semi Kerberová, Halepová a Kája s Agnieszkou..ale necham to na kurty, ať rozhodnou :-)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak rozlosováno! červená skupina: Cibulková, Kerber, Keys, Halep. bílá skupina: Plíšková, Radwanska, Muguruza a Konta/Kuznetsova. Podle mě by to mohlo jít. na Agu Karolína neumí, na Muguruzu naopak ano, na Kontu taky ano a s Kuznetsovou hrála jednou a taky vyhrála. postup ze skupiny by teda mohl dopadnout a Aga, s kterou má tu bilanci nejhorší, už by ji tam nehrozila.
    KLX
    KLX --- ---
    no tak teď by zrovna skvělej být chvilku nemusel, aby se náš skvělej Tom podíval mezi elitu :)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Goffin je skvelej. Mam ho rad cim dal vic.
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: no právě..spíš doufam, že Goffin toho moc neuhraje, jinak nevim nevim..o tom Čiličovi ano nevim, že je tak blízko..no snad to dá..má rozhodně velkou šanci..jinak já mu přeju všechno, hlavně ten grandslam :-)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: z ATP tour zbývají dva týdny, příští týden dva 500 turnaje a pak Masters 1000 v Paříži. já bych Tomášovi finals přál, ale úplně teď nezáří a krom Goffina dotahuje i Cilic, tak nevím..
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: to teda..a teď ještě Rafa, kterej se odklidil pro letošek z cesty a Tomáš nakonec bude možná na turnaji mistrů taky..ale má náskok jen asi 235 bodů na Goffina, tušim, a do konce ještě dva turnaje a jeden velkej v Paříži..zapeklité :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    letos je to všecko tak krásně napínavý... zítra večer se losuje pavouk turnaje mistryň pro single a přitom pořád není rozhodnuto, zda poslední místo obsadí Konta a nebo ji ho na úplně poslední chvíli vyfoukne Kuznetsova případnou obhajobou titulu v Moskvě. otázkou teda zůstává, co by Kuznetsova pak v Singapuru mohla předvádět, když hraje od turnaje ve Wuhanu v podstatě v kuse. v Lucembursku pro změnu scretchovala kvůli nemoci v QF Wozniacki, čímž se Petře odklidila z cesty nejvážnější konkurentka v boji o tamní titul. Současně pokud se nyní ze semi- do finále dostane Petra i další semifinalistka Kiki Bertens, bude mít Petra krom případného zisku druhého letošního titulu na raketě i účast Strýcové na Elite Trophy, protože právě Bertens je jediná, kdo ještě může případným ziskem titulu odsunout Báru z poslední pozice pro kvalifikaci v Zhuhai. dramata! :D
    KLX
    KLX --- ---
    Jsem včera něco četl o tom, že Jiřik odpískal zbytek letošní sezony kvůli tomu jeho zápěstí..doufam, že se z toho brzy vylíže a bude nám dělat v budoucnu zase radost!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ještě mě tak napadá, jestli může Bára hrát s Mirzou čtyřhru na elite trophy. podle pravidel se kvalifikují čtyři páry za výsledky a dva na divokou kartu, ony jsou přitom v race 11., tedy třetí z těch čtyř párů a na tomto umístění už se nic nezmění. WTA Finals končí v neděli, Elite trophy začíná v pondělí, navíc jsou oba podniky v Asii a dělí je sotva 4 hodiny letu. A ve hře je docela dost bodů i obstojné prize money :D
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: tak to jo..nevim, proč jsem si myslel, že je právě 9. a ne až 12. tak to pak ano..vim, s Bárou finále ideál :-)
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    Kladivo na „flákače“ Kyrgiose! Osm týdnů bez tenisu, nebo psycholog | iSport.cz
    http://isport.blesk.cz/...83485/kladivo-na-flakace-kyrgiose-osm-tydnu-bez-tenisu-nebo-psycholog.html

...ten chlapec je proste c***k. to uz mi nikdo nevymluvi
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: ne, Petra je v race dvanáctá a tím, že po turnaji v Pekingu měla až teď do Lucemburku volnej týden, už reálnou šanci dohnat to ztratila. ale i ona tudíž plánuje účast na Elite trophy.
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: jakto? Vždyť byla první pod čarou ne? A když Serena nejede, měla by jen ona ne? Vim ale prd :)
    Báře to přeju, zase je ve formě! ať to tam klidně vyhraje! :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: ne, ta už je mimo hru. ale Báře to, myslím, pojistilo účast na elite trophy
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: vida..a co ta Petra? Vejde se do top 8?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak Serena oznámila neúčast v Singapuru. Mrzuté, nicméně ne moc překvapivé. tím spíš je otevřené, kdo to letos vyhraje.
    LOKATOR
    LOKATOR --- ---
    žáci do třídy,škola backhandu začíná....
    Stan Wawrinka ♦ Amazing Backhands in Grand Slam (HD)
    https://www.youtube.com/watch?v=kpZpZSajqfo

SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    DASHANTASH: mimochodem hele. mrzí mě, že to neklaplo! :))

"Ve čtyřhře jste si báječně sedly se Saniou Mirzaovou. Málem jste se prosadily na Turnaj mistryň, kam se Indka už předtím kvalifikovala s Martinou Hingisovou. S kým by nastoupila, kdybyste si Singapur vybojovaly?

Naše spolupráce funguje nad očekávání dobře. V srpnu jsme začali titulem v Cincinnati. Po čtyřech turnajích jsme se v letošním žebříčku vyšplhaly na jedenácté místo. Kdyby se nám lépe povedl Peking, kvalifikovaly bychom se na Masters. A hrály bychom spolu."

Zdroj: http://sport.idnes.cz/...va-rozhovor-pred-finale-fed-cupu-flw-/tenis.aspx?c=A161012_144211_tenis_elv
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam