• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Hele, já to tý Dominice fakt přeju - mám rád její bojovnost. Ale musel jsem se smát, jak z ní na Slovensku dokázali (doslova) udělat mistrini světa. By jim to Kližan vysvětlil :) Tohle je přece krapet jiný formát, v DC/FC jsme taky nikdy neříkali, že jsme mistři světa (že ne?) a to to má reprezentačním formátem nejblíž :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    já mám za tu Dominiku radost! mrzí mě,že ve čtvrtek hrála už odpoledne a neviděl jsem ji, ale fandil jsem kvůli ní Kerber, aby postoupila Dominika a ne Keys. a její první zápas s Kerber byl těsnej, věřil jsem, že ve finále to může dopadnout, ani jsem nedoufal, že ve dvou setech, i když ono jít do třetího, tak by možná Kerber zas otočila. škoda,že jsem to neviděl. mám v Thajsku.100 programu v TV a tenis nikde!
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    ta Cibule! jo
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    mám zkaženej den :D ještě že ty bucky včera vyhrály, jinak byl otravenej z celýho výletu ;) člověk se sem táhne, mrzne ve vyklimatizovaný a hale a vidí tak max Hlaváčkovou víc twerkovat než hrát tenis :))) každopádně jestli sem někdo poletí za rok, radím nekupovat lístky vyšších kategorii, aspoň ne na round Robin. návštěvnost je tak mizerná, že jsou to vyhozené peníze, na svejch místech jsem odseděl sotva jeden match. taky ny to mohlo wta pak přesunout k nám, Singapur je, myslím, příští rok naposledy a věřím, že u nás by i o2 arénu naplnili...
    KLX
    KLX --- ---
    No to mě pos.. konečně mam čas to sledovat a vidim jenom porážky..holky, co mi to děláte?!? Ale jinak dobrej tenis..
    KLX
    KLX --- ---
    :-) to je fakt! No to doufám, ale zatím to nic moc nevypadá..ale nic není ztracené
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    njn, tak ?ekali jsme to, ne? snad aspo? ta ?ty?hra, jinak m?m po n?lad? :)

KLX
    KLX --- ---
    Tak ne no, ach jo!
    KLX
    KLX --- ---
    Kájo bojuj, doprdele! začínam mít trochu obavy..ale ona to otočí!!!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    sorry za velikost a asi i kvalitu, bral jsem to mobilem a ani sebou nem?m comp ;)

SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak a jede se od nuly :D ručení můžu uplácat, jedu třetí redbull, protože jsem za poslední dva dny spal celkem asi 7 hodin, a jsem už strašně vymrzlej, jelikož jsem si nevzal svetr a tady vevnitř jede klimatizace naplno. snad to aspoň urvou!!
    KLX
    KLX --- ---
    krása..akorát škoda toho výsledku..tak snad se našim holkám bude nadále více dařit, když maj skalního příznivce v hledišti :-) Ani nevíš, jak ti závidim, že budeš naživo na takovou bitvu o vše - Kája - Agnieszka..to bude maso (doufam) a s dobrým koncem
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    hlásím ze Singapuru, že je tu hrozně málo lidí, asi jen třetina míst je obsazená, jsem zvědavej, kolik lidí zůstane na čtyřhru. kdybych nebyl tak vyřízenej z cesty z Evropy, šel bych si drze sednout do první kategorie, ale radši stojím v ochozu nad druhou, v sedě na mě jde spaní. Jo a na ulici kousek, co bydlím, jsem potkal Vaňka, ale než mi došlo, že je to on, minuli jsme se a pak už jsem ho nechtěl obtěžovat. škoda, popřál bych jim štěstí do zítřejšího zápasu...
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    SPLIFFBOY: Sleduju to poctivě ale nijak moc mě to nebaví. Přál bych to té naší, tak uvidím.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak nic no :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    sakra... tak teď fandit Muguruze, ať se ta skupina trošku zkomplikuje. koukám tam taky rozhodoval první set tiebreak
    KALTY
    KALTY --- ---
    njn
    KLX
    KLX --- ---
    ej..to je škoda..nejhorší, prohrát v tiebreaku ve třetím..být to já, tak mě odvezou do Bohnic rovnou a daj mi náhubek..
    JOPS
    JOPS --- ---
    konecne vidim ji behat za micem, coz nebyvalo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam