• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    já to teda jako nechci zakřiknout, ale s ohledem na aktuální formu a sílu obou týmů fakt nevím, co by se muselo stát, aby tu mísu nedovezly, tentokrát je to naprostá povinnost. ale tak je to sport, stát se může cokoliv.
    KLX
    KLX --- ---
    ONDRA_99: o tom žádná..bitva do posledního míče je pro mě vždycky nejlepší..akorát ten poslední míček musí být pro nás :-)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KLX: Tak alespon by to zase byla super podivana do posledniho zapasu. Loni jsem takhle v nedeli zjistil, ze zeny styc ma zdarma listek na vic a jestli nechci jit (zjistil jsem to hodinu pred zacatkem prvniho zapasu v patek). A byla to skvela podivana az do posledniho micku :)
    KLX
    KLX --- ---
    taky si říkam, že jestli tam vyhrajou, tak to bude spíš zázrak, než povinnost..možná jsme v roli favoritů, ale to je celkem jasný, když jsme to vyhráli 4x za posledních 5 let..na druhou stranu, Péťa je teď dost ve formě..jestli udělá obě dvouhry, tak to asi dáme! každopádně jestli bude rozhodovat debl, bude to asi slušný drámo na závěr :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Mám takový neblahý pocit, že jak všichni vychvalují ten náš team, že to asi děvčata poserou :)
    Doufám, že ne. Bohužel já neuvidím asi ani jeden zápas bo zabíjačka :(
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    LEHUOK: já to nějak nestihl, ale přeju mu to, vydřel to zaslouženě...
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Murrayho no. 1 nechava mistni auditko chladnym koukam :))
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Jezis, to je vocas. 5 set pointu v tiebreaku a on o vsechny prijde.
    KLX
    KLX --- ---
    heh..Péťa včera ve velkým stylu..za 46 minut nazdar..slušně! viděl jste to někdo? To musel být dobrej bombing
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    před Berdychem je aktuálně na posledním kvalifikačním místě Cilic a dost pochybuju, že uhraje v Paříži horší výsledek než Tomáš, takže podle mě letos na turnaj Mistrů nepojede.
    KLX
    KLX --- ---
    měl by udělat alespoň semifinále v Paříži, ale teď má, tušim, Simona a už u něj si nejsem jistej, jestli to zvládne..a to je teprve 3. kolo
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    JOPS: Paráda Pane, jak Berdas nemá o co prijit tak zacne hrát mače že nestíháme koukat.
    JOPS
    JOPS --- ---
    BELKIN: furt je sance :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    A bude Berdas na turnaji mistrů nebo ne?
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: Tak to by mohl zazářit teď v Paříži a postoupit na turnaj mistrů..na druhou stranu, co by tam dělal, když nemá formu..koukat, jak se trápí, bych už asi znovu a znovu nevydržel :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    muselo to přijít, Tomášovi nelze upřít, že navzdory absenci výhry na grandslamu byl neuvěřitelně konzistentní ve svém výkonu, přes 6 let v top10 je obdivuhodný výsledek, nicméně poslední měsíce naznačují, že nemládne a blíží se sestup. možná ještě zazáří, ale to je dle mého tak vše... http://sport.idnes.cz/tenis-zebricky-berdych-pliskova-doc-/tenis.aspx?c=A161031_085302_tenis_ten
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    NIMBUS: udělali jo? tak to je trochu úsměvný. ale já teda něco o mistryni světa zaznamenal i na jejím fb, asi to tak sama cítí. nebo jen vytěžuje max v rámci PR. reklama na cokoliv na sebe jistě nenechá dlouho čekat :D
    KLX
    KLX --- ---
    ta Cíba včera, to byl snad jeden z nejlepších ženských tenis zápasů, co jsem kdy viděl..fakt nádherná bitva..Cíba si v šatně asi šlehla redbulla, nebo nevim, páč to tam celý zápas rvala úplně na krev..jsem měl chvilkama pocit, že jestli to rychle nedodělá, tak jí snad praskne pumpa...takhle vypadá bojovnost, fakt paráda..a dobře, že to nevyhrála Kerberová, ta toho letos vyhrála až až..
    škoda Lucinky, že to holky taky nevyhrály..ale ta Makarová prostě hrála výborně a Betanie neměla moc den..i tak super rok!
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Hele, já to tý Dominice fakt přeju - mám rád její bojovnost. Ale musel jsem se smát, jak z ní na Slovensku dokázali (doslova) udělat mistrini světa. By jim to Kližan vysvětlil :) Tohle je přece krapet jiný formát, v DC/FC jsme taky nikdy neříkali, že jsme mistři světa (že ne?) a to to má reprezentačním formátem nejblíž :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    já mám za tu Dominiku radost! mrzí mě,že ve čtvrtek hrála už odpoledne a neviděl jsem ji, ale fandil jsem kvůli ní Kerber, aby postoupila Dominika a ne Keys. a její první zápas s Kerber byl těsnej, věřil jsem, že ve finále to může dopadnout, ani jsem nedoufal, že ve dvou setech, i když ono jít do třetího, tak by možná Kerber zas otočila. škoda,že jsem to neviděl. mám v Thajsku.100 programu v TV a tenis nikde!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam