NIMBUS: já rozumím, co myslíš, ani netvrdím, že tam odchylka není, jen mi nepřijde tak markantní, aby se mluvilo o tom, že má výkyvy... nejde od ní očekávat, že pojede jak stroj 6+ let stále na neměnné úrovni, ale jsou tohle v pravém smyslu výkyvy? diskutéři na webech ji, když se zrovna nedaří, hned zatracujou, jako by snad úplně zapomněla hrát tenis, tam podle mě Vaněk míří tou větou z titulku a v tom má pravdu, Petra je stále v úplné světové špičce, i při tom poklesu se ji nestihla vzdálit jakkoliv výrazně a dere se hned zpět. a podle mě má nejlepší předpoklady dosáhnout teď svého maxima. zajímavý bude, že Karolína tam ten potenciál má taky. Serena pomalu odchází a soustředí se převážně na svoje přepisování historických tabulek rekordama na grandslamech, Vika je na mateřský, Maria promuje bonbóny a bude se vracet po roce a půl skoro, Kerber podle mě k postu jedničky přišla sice tvrdou prací ve své skvělé loňské sezóně, ale nevěřím, že ho udrží dlouho, zrovna tak Dominika se blejskla, získala historickej zápis do svých statistik a teď se podle mě zase uklidí aspoň o takových deset příček v žebříčku níž. Na špičce bude teď zajímavě otevřeno..