• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    MEESHA: Co zase provedl? nejsem moc na netu v poslední době
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Vetsiho dementa nez je Rosol jsem fakt nevidela.
    JOPS
    JOPS --- ---
    jako ja bych si klidne zaplatil eurosport, zatim jsem zjistil, ze davaji Australia Open a French Open. Wimbledon ci US Open zatim nevim.

A hlavne me sere, ze nedavaj ligu mistru (fotbal) tim bych mel vyreseno...
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    CARLITO: Ja Berdu prosvih :( Ovsem finale Nole vs Andy bylo senzacni!
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Jsem na wimbledon.com našel pěknej obrázek
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    tak v dnešním Sportu je komentář, že Berdych hraje konečně hodně aktivně, útočí, chodí na síť a i to podání nenahazuje do takový vejšky.. osobně se na takovej projev podívám radši, i kdyby měl znamenat občas prohru s někym, s kym by prohrát neměl..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    NIMBUS: jinak ještě na ten tvůj link koukám a doplním, že ta wiki nebyla editovaná od září, přičemž u wta je tam trvání práv na wta tour do roku 2016 a to spuštění o2 tenis a související nákupy práv jsou nová věc a koupili to až do konce roku 2019 :(
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jinak samozřejmě radost, že Karolína i Katka svá finále vyhrály :) začíná nám ta sezóna fajn. a vyhrála i Hlaváčková s Peng, ale já tu Hlaváčkovou vůbec nemám rád, takže to je mi fuk :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    NIMBUS: no v tom článku o O2 je, že budou v lednu vysílat australian open. v tom článku o digi je v rámečku info, že GS budou vysílat na eurosportu (AO, RG, UO) a nově (wimbledon)... tak se trochu bojím, aby ATP část neběžela na výše uvedených a WTA, který já osobně sleduju víc, nemělo pro sebe exkluzivně O2. no uvidíme.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    no ja se bojim aby O2 nerozjelo to, co delalo u fotbalu - nevymohlo si u soudu opatreni, ze jelikoz si zaplatili vyhradni tv prava pro nase uzemi, aby zahranicni stanice mely blokovanej prenos obsahu, kterej ma O2 koupeny. a misto GS jsme pak nekoukali jen na cernou obrazovku, jako to bylo u premier league :(
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Tak já mam kabelovku jenom kvůli sportu.. otázkou je, jestli si nezačít platit eurosport na GS a http://www.atpworldtour.com/en/video/watch-live na vše ostatní. cenově by to mohlo bejt plusmínus podobný, ale s tím, že člověk kouká na zápas, co chce ;)

Nikde jsem nenašel, jaký GS má Eurosport letos, ale loni už měl všechny.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    haha, mimochodem zaregistrovali jste, ze Alize Cornet bude hrat zitra finale v Brisbane s Karolinou Pliskovou a pozitri prvni kolo v Hobartu s Kristynou Pliskovou :D tomu rikam vtipny los!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    hm, takze si to rozdelila O2 a digi a s UPC se muzu jit klouzat... :/

O2 TV dnes představila specializovaný program O2 TV Tenis - DigiZone.cz
    http://www.digizone.cz/clanky/o2-tv-dnes-predstavila-specializovany-program-o2-tv-tenis/
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    ATP koupili Digi CZ, jestli to správně chápu takže Nova Sport nejspíš o práva přišli. Takže jak u dementů.

http://cz.digi.tv/nejvetsi-tenisove-turnaje-atp-v-roce-2017-uvidite-na-digi-tv/
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BIOBOID: wta tour a velky turnaje no.... australian open, turnaj mistryn, nevim co... na ostatnich kanalech toho asi pobezi malo, pokud vubec neco. a zavedli o2 tv sport na den za 69, mrdky :/
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    SPLIFFBOY: To snad neee. Jakože koupil práva na GS a ATP tour?
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: no jestli to bude řezat jako obvykle, ten turnaj vyhraje, ale lehký to nebude, o tom žádná! .)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jinak tuhle australskou cast tour nemam rad, ty casy zapasu jsou vetsinou neslucitelny se sledovanim. a co vlastne rikate na novou o2 tv tenis? uz mi ten Kelner skupovanim prav na sporty celkem pije krev :/
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: jj, Karolinu taky sleduju. navic si myslim, ze ji ted ceka tezsi zkouska v semi se Svitolinou, pokud pres ni projde, tak verim, ze Cornet ve finale by taky dala :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam