• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    SPLIFFBOY: Radek působul celej zápas malinko vyřízenej. Goffin je celkem motorová myš, Štěpec to v tom počasí to měl těžký :(

Btw co ten Nole?!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja zejtra rano moc fandim Stepankovi, Goffina by prehrat mozna s troskou stesticka mohl, ma letos odehrano skoro dvakrat vic zapasu, je namotivovanej a jejich jedinej, byt prohranej vzajemnej zapas byl na pet setu pred peti rokama na RG...
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Zejtra Kristýna ještě.. RF online, zase mě to baví. Jinak Berďa by měl využít šance, Fedex není rozehranej a projev zatím nic xtra. Ale asi zase nakonec bude za joudu :-D
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    béďa s fedexem další kolo
    KLX
    KLX --- ---
    JOPS: no dle toho, co píšou tady, bych asi taky umřel na infarkt včera :) moc dobře Lucka!
    Šafářová odvrátila devět mečbolů, v Melbourne jde dál i Karolína Plíšková - iDNES.cz
    http://sport.idnes.cz/...urne-druhy-den-pliskova-safarova-dh1-/tenis.aspx?c=A170117_032013_tenis_vis
    KALTY
    KALTY --- ---
    JOPS: Taky jsem ráno čuměl
    JOPS
    JOPS --- ---
    ty jo, Safarova odvratila 9 mecbolu ? :) to je taky husarskej kousek. Jsem rad, ze jsem se nemel kde divat :) to bych asi neustal :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    mě mrzí ta Katka, koukal jsem v posteli na první set, než mě přemohl spánek, a zdálo se, že bude dominovat, Julia občas jen rozhazovala rukama... a pak se vzbudím a Katka venku :/ jinak u Halep jsem kouknul na prvních pár výměn a vypadalo to na debakl od začátku, byl jsem na vážkách si proti ni vsadit, kurz na live byl ještě asi 5:1... měl jsem to udělat :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Fandit Helepce je jako vybrat si místo AIDS mor :))
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Ty vole čekal sem nic ale že až takový výměny! Paráda!!
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    .. tak tohle bude rychly, ve dvou :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Australani už v názvech konečně dávají příjmění hráče(ky) - že by dokonce s vlaječkou? :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Jak už si zápasy vybírám tak tyhle začátky auopen si musím dát pokaždé, navrch mi tam nasadili moji Halep :))
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    koukali jste na pavouky na AO?
    chlapci měli celkem smůlu. Berdych celkem smůla, hypoteticky mu hrozí v třetím kole Federer, ve čtvrtým Nishikori a ve QF Murray. Veselý narazí hned v první kole na Monfilse. Pavlásek může mít v druhém kole Karlovice a v třetím Goffina.

děvčata některá taky, Allertová začne s Cibulkovou. Sice si myslím, že Dominika bude mít aktuální sezónu výrazně slabší než tu loňskou, ale Denisa teď taky asi moc ve formě není. Šafářové hrozí Serena už v druhém kole. šanci na obhajobu bodů z loňska má podle mě Bára, která by Serenu potkala ve čtvrtém kole. bylo by fajn, kdyby tam došla, už teď má nejvyšší žebříčkovou pozici v kariéře a hraje zatím dobře, líbilo by se mi, kdyby šla ještě kousek vejš :) Karolíně hrozí v druhém kole Niculescu, která má ten svůj protivnej styl a navíc zítra hraje finále v Hobartu, takže formu asi má, ale to má Karolína taky. Jinak by pak mohla narazit na Agu v QF, to taky není ideální :) Kristýna by potkala ve třetím kole Kerber. a Siniaková by moha zazářit, každopádně ji hrozí Kuznetsova ve třetím kole a Svitolina ve čtvrtém.

těším se! teď ještě aby to dopadlo s těma přenosama nějak rozumně.
    KLX
    KLX --- ---
    BELKIN: pardon..
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    KLX: To sem nepatří.
    KLX
    KLX --- ---
    MEESHA: jojo..a stakovou láskou a slávou se brali.... :) No klasika v kruhu "celebrit"
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    KLX: No prave... ale rok od svatby, nebo kolik, maj 1,5 kluka
    KLX
    KLX --- ---
    :)) ty lahve, to bylo hodně dobrý :D
    ne, že bych byl na jeho straně (to se nikdy nestane), ale ta Ochotská taky nebude žádná výhra..tohle vztahový propírání, jen špína, nic víc..ale jestli to byla její trenérka, tak dobrá podělávka..ale zas co od něj čekat, že? :-)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Voove :)) tentokrat bulvar model, ale podvadel svoji zenu co byla doma s ditetem s jeji trenerkou, asi jim to nejakou dobu pak neklapalo, takze manzelka vlitla do anorexie a ta guma vydavala takovy prohlaseni neco o tom, ze na ni a na dite nema cas, protoze musi trenovat. Porad si ho pamatuju, jak srazil Rafovi ty lahve a otvira se mi z nej kudla :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam