• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    koukali jste na pavouky na AO?
    chlapci měli celkem smůlu. Berdych celkem smůla, hypoteticky mu hrozí v třetím kole Federer, ve čtvrtým Nishikori a ve QF Murray. Veselý narazí hned v první kole na Monfilse. Pavlásek může mít v druhém kole Karlovice a v třetím Goffina.

děvčata některá taky, Allertová začne s Cibulkovou. Sice si myslím, že Dominika bude mít aktuální sezónu výrazně slabší než tu loňskou, ale Denisa teď taky asi moc ve formě není. Šafářové hrozí Serena už v druhém kole. šanci na obhajobu bodů z loňska má podle mě Bára, která by Serenu potkala ve čtvrtém kole. bylo by fajn, kdyby tam došla, už teď má nejvyšší žebříčkovou pozici v kariéře a hraje zatím dobře, líbilo by se mi, kdyby šla ještě kousek vejš :) Karolíně hrozí v druhém kole Niculescu, která má ten svůj protivnej styl a navíc zítra hraje finále v Hobartu, takže formu asi má, ale to má Karolína taky. Jinak by pak mohla narazit na Agu v QF, to taky není ideální :) Kristýna by potkala ve třetím kole Kerber. a Siniaková by moha zazářit, každopádně ji hrozí Kuznetsova ve třetím kole a Svitolina ve čtvrtém.

těším se! teď ještě aby to dopadlo s těma přenosama nějak rozumně.
    KLX
    KLX --- ---
    BELKIN: pardon..
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    KLX: To sem nepatří.
    KLX
    KLX --- ---
    MEESHA: jojo..a stakovou láskou a slávou se brali.... :) No klasika v kruhu "celebrit"
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    KLX: No prave... ale rok od svatby, nebo kolik, maj 1,5 kluka
    KLX
    KLX --- ---
    :)) ty lahve, to bylo hodně dobrý :D
    ne, že bych byl na jeho straně (to se nikdy nestane), ale ta Ochotská taky nebude žádná výhra..tohle vztahový propírání, jen špína, nic víc..ale jestli to byla její trenérka, tak dobrá podělávka..ale zas co od něj čekat, že? :-)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Voove :)) tentokrat bulvar model, ale podvadel svoji zenu co byla doma s ditetem s jeji trenerkou, asi jim to nejakou dobu pak neklapalo, takze manzelka vlitla do anorexie a ta guma vydavala takovy prohlaseni neco o tom, ze na ni a na dite nema cas, protoze musi trenovat. Porad si ho pamatuju, jak srazil Rafovi ty lahve a otvira se mi z nej kudla :D
    KLX
    KLX --- ---
    já četl něco o tom, že se mu podělal vztah..hádky a kraviny..on něco provedl i na kurtu zas?
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    NIMBUS: Tady totiž nastává průser, Zruda-2003.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    MEESHA: Co zase provedl? nejsem moc na netu v poslední době
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Vetsiho dementa nez je Rosol jsem fakt nevidela.
    JOPS
    JOPS --- ---
    jako ja bych si klidne zaplatil eurosport, zatim jsem zjistil, ze davaji Australia Open a French Open. Wimbledon ci US Open zatim nevim.

A hlavne me sere, ze nedavaj ligu mistru (fotbal) tim bych mel vyreseno...
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    CARLITO: Ja Berdu prosvih :( Ovsem finale Nole vs Andy bylo senzacni!
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Jsem na wimbledon.com našel pěknej obrázek
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    tak v dnešním Sportu je komentář, že Berdych hraje konečně hodně aktivně, útočí, chodí na síť a i to podání nenahazuje do takový vejšky.. osobně se na takovej projev podívám radši, i kdyby měl znamenat občas prohru s někym, s kym by prohrát neměl..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    NIMBUS: jinak ještě na ten tvůj link koukám a doplním, že ta wiki nebyla editovaná od září, přičemž u wta je tam trvání práv na wta tour do roku 2016 a to spuštění o2 tenis a související nákupy práv jsou nová věc a koupili to až do konce roku 2019 :(
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jinak samozřejmě radost, že Karolína i Katka svá finále vyhrály :) začíná nám ta sezóna fajn. a vyhrála i Hlaváčková s Peng, ale já tu Hlaváčkovou vůbec nemám rád, takže to je mi fuk :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    NIMBUS: no v tom článku o O2 je, že budou v lednu vysílat australian open. v tom článku o digi je v rámečku info, že GS budou vysílat na eurosportu (AO, RG, UO) a nově (wimbledon)... tak se trochu bojím, aby ATP část neběžela na výše uvedených a WTA, který já osobně sleduju víc, nemělo pro sebe exkluzivně O2. no uvidíme.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    no ja se bojim aby O2 nerozjelo to, co delalo u fotbalu - nevymohlo si u soudu opatreni, ze jelikoz si zaplatili vyhradni tv prava pro nase uzemi, aby zahranicni stanice mely blokovanej prenos obsahu, kterej ma O2 koupeny. a misto GS jsme pak nekoukali jen na cernou obrazovku, jako to bylo u premier league :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam