• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    ANCHATON: Já tenis vždy viděl jako kámen-nůžky-papír. Ta hlava s tím jde určitě ruku v ruce ale..
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    at mi nikdo nerika ze to neni o hlave....
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    JOPS: To je přece úplně novej Tomáš..

Sebevědomí opře též o prvky, jež do svého herního systému zabudoval pod vlivem nového kouče Ivaniševiče. Překopaný servis s nižším nadhozem, zvýšenou agresivitu, častější výlety na síť. „Pár věcí bude pro Rogera nových,“ naznačil...
    ..
    Do ostře sledované noční show nakráčí naprosto čerstvý, neboť mu v úvodním kole po setu vzdal Ital Vanni a ve druhém vyprovodil Američana Harrisona 3:0...

..Baletní mistr s raketou se dovede proměnit v zavilého dříče. Přesto se nabízela otázka: Kdy jindy by ho měl Berdych přemoci, když ne teď?..

Zdroj: http://sport.idnes.cz/...h-proti-nerozehranemu-federerovi-puk-/tenis.aspx?c=A170119_211820_tenis_ten
    JOPS
    JOPS --- ---
    NIMBUS: novej look ? :) jinak zmenu nevidim :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    JOPS: Já tam náhodou vidím úplně nového Tomáše
    JOPS
    JOPS --- ---
    ten ho tam honi jak nadmutou kozu.... :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Ještě že ten Fedex neni rozehranej!
    JOPS
    JOPS --- ---
    NIMBUS: no vzhledem k tomu, ze mam pul hodiny na obed, vratim se z obeda a Berdych dostal za tu chvili 2:6, tak se nebojim, ze bys to nestihl :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    V půl třetí chci jít bobovat, stihne to Roger? ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    obcas po ocku kouknu na zapas Barty vs Barthel a to je zapas dvou nejosklivejsich tenistek ne ? :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    a kdyz uz jsme resili Serenu, stihli jste tu jeji reakci na kritiku novinare na zacatku tiskovky po zapasu, v ramci ktery vychvalila Lucku? to mi je treba i sympaticky https://youtu.be/_p1CLB1C7Kw
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    já vůbec nestihl, že vypadla Aga! tak teď stouply šance Plíškové na vítězství o 300% :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BIOBOID: tak v zahraničí je mnohými až nekriticky zbožňovaná, druhými zas nenáviděná... u nás je to silně vyhrocený jedním směrem. jak jsem psal, já ji neoblibuju, ale rozhodně ji respektuju.
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    co Zverevove?
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIOBOID: ee, Raonice ne, Murray asi jeste dva roky bude na spici. Ale pak si myslim, ze to uz bude vyrovnany, ze ta prvni desitka se bude hodne michat jako u bab (nepocitam Serenu :)) )
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    JOPS: to vypadá na toho Raoniče po Murraym, ne? Ikdyž ten mladej Němec (sorry, nevzpomenu si teď na jméno) vypadá taky jako slušnej zabiják....
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIOBOID: za me jupi, Noleho mam rad, ale sakra, uz je potreba nove krale :)

I kdyz narovinu rikam, NEVIM KDO...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Noleho dominance je pryč.... :-(

Berdych GS nevyhraje, nemá na to hlavu. On se pod tlakem sesypává....
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    SPLIFFBOY: Serena nemůže bejt oblíbená hráčka nikoho. Její chování na kurtu, mimo kurt, chování rodiny......
    Těží ze svý fyzický výhody. Nebudu spekulovat, jestli je čistá....
    Ne, fakt ji nemám rád.
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: chápu, tak jasně..hráčka je to skvělá..já jen když vidim ty forhendy, kdy protiháčka málem přijde o ruku, když se to pokusí vybrat, tak prostě zapomínam na to, že je to žena prostě..jinak o tom žádná, naprosto dominuje už roky..vlastně nejspíš nejlepší hráčka všech dob..jsem zaujatej vocas no :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam