• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    SPLIFFBOY: Serena nemůže bejt oblíbená hráčka nikoho. Její chování na kurtu, mimo kurt, chování rodiny......
    Těží ze svý fyzický výhody. Nebudu spekulovat, jestli je čistá....
    Ne, fakt ji nemám rád.
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: chápu, tak jasně..hráčka je to skvělá..já jen když vidim ty forhendy, kdy protiháčka málem přijde o ruku, když se to pokusí vybrat, tak prostě zapomínam na to, že je to žena prostě..jinak o tom žádná, naprosto dominuje už roky..vlastně nejspíš nejlepší hráčka všech dob..jsem zaujatej vocas no :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: ja tyhle kecy tak nemam rad. Serena neni moje oblibena hracka, ale dominuje(/dominovala) docela po pravu, dre, hraje skvele... a krom toho, ze je nabusena, je i vyrazne zenska.
    KLX
    KLX --- ---
    KLX: pardon za výraz..nejsem žádnej rasista..ale tuhle nemam rád :)
    KLX
    KLX --- ---
    teď jsem na to chvíli koukal v hospodě..Šafi hrála náhodou skvěle, ale viděl jsem jen většinu druhýho setu..s tou opocí to je ale prostě těžký..fakt by měla hrát spíš s chlapama..stejně ale dobře Lucka!
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak to je fakt škoda :(
    Ale se ctí to odehrála.
    JOPS
    JOPS --- ---
    stream na safarova vs williams neni ? nic mi nikde nejde...
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    SLAMITCH: letos je to rozjetý na finále Fedex vs Nadal ;-)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    JOPS: Berda to ma v kapse, uz jen Fedex a Andy, ktery sfoukne jako svicku... :D
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    MEESHA: Co chceš? 117. ATP, divoká karta, kurs 23 a trenérkou je mu maminka. Rovnocenej soupeř ;)))
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Cooo? Fuck. By Istomin? Omg
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    JOPS: Zítra uvidíme ;) papá Nole
    JOPS
    JOPS --- ---
    no, tak Novak OUT :)

kua, dobry jako, kdy jindy nez ted by Berda mohl ziskat titul ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    no, Novak to ma ted slusne nahnute...
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    SPLIFFBOY: Tak a máme tu pátej po 4 a 1/4 hodinách.. Slušný, fandim oběma, aby co nejdýl vydrželi ;)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    NIMBUS: koukal jsem na první set a půl, dnes to byla mizérie no, servis Radkovi nepsal, spousta dvojchyb, neměl svůj den...

kamarád, co žije v Melbourne, nahodil dnes fotku z centru ze zápasu Djokera právě... jsem zelenej závistí :) jinak to Novak podle mě urve, sledovat teď nestíhám moc už.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    SPLIFFBOY: Radek působul celej zápas malinko vyřízenej. Goffin je celkem motorová myš, Štěpec to v tom počasí to měl těžký :(

Btw co ten Nole?!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja zejtra rano moc fandim Stepankovi, Goffina by prehrat mozna s troskou stesticka mohl, ma letos odehrano skoro dvakrat vic zapasu, je namotivovanej a jejich jedinej, byt prohranej vzajemnej zapas byl na pet setu pred peti rokama na RG...
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Zejtra Kristýna ještě.. RF online, zase mě to baví. Jinak Berďa by měl využít šance, Fedex není rozehranej a projev zatím nic xtra. Ale asi zase nakonec bude za joudu :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam