• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    CARLITO: 5:5, ha
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    jejky, Fedex s Nishim 0:4 , a to jsem chtěl napsat, že má cestu krásně umetenou .. go Roger
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    NIMBUS: :)

Imho to zas takovy prekvapko neni. Djokovic to v prvnich kolech mival pravidelne hodne nahnuty (pamatuju, jak ho Simons dostaval tim, ze do toho moc nemlatil :) a Andyho proste nezvladl adaptaci na pro nej nezvyklej Mischovo styl. Ale je to pekny :D
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    To tý Top4 došel fet, nebo už šel do volnýho prodeje i pro ostatní? ;)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    A Andy je venku, lala lala la :D
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    NIMBUS: Ve tretim si ho Mischa dobre namazal na chleba :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Neviděl jsem začátek, ale Andy duhej set fakt nesympatický projev, držkuje, že by si to zasloužil projet.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    SPLIFFBOY: Líbí se mi, jak hraje, potenciál tam je... GS určitě jednou vyhraje....
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jo a pokud Muguruza nedojde aspon do finale a nebo to cele nevyhraje Kuznetsova nebo Konta, tak bude Karolina po AO treti v zebricku :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jako Ostapenko jestli zlepší servis, tak půjde vysoko. na 19letou kozu byla i psychicky dost odolná, Karolína hrála často na jistotu a ta holka riskovala a dlouho velmi úspěšně.

jinak to byl divnozápas, ale historie se neptá. v osmifinale ceka na Karolinu Gavrilovou, na kterou ma bilanci 2:0, v pripadnym ctvrtfinale pak dokonce nenasazena hracka... cely se to vyviji slibne :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Zapnul jsem za stavu 7:7, nemohlo to tam padat věčně, dobře Karolína...
    JOPS
    JOPS --- ---
    ta Pliskova, to je taky takova brnkacka na nervy, kdyz jsem to pustil prohravala 2:5 :)
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    SPLIFFBOY: nikdo, to byl příklad co jsou schopný tam předvádět a ze me to u karoliny nepřislo...

a ted se teda karolina chova jak p... ona
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    MESKALITO: a kdo si jako jede ukrivdenej styl? Ostapenko? to ctes z ceho? ze nejasa, kdyz zrovna prohrava?

jinak match je to divnej. Ostapenko hroznej servis, ale obcas neskutecnej return. Karolina chvilema lina se hnout za micem, pak zas sokovala, kdyz dobehla ten kratas na sit. celkove nic moc pokoukani ale...
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    KALTY: no furt je to nesrovnatelně jinde a už vůbec si nejede ukřivděný "kvitka štýl", či rozmazlené kačátko
    KALTY
    KALTY --- ---
    MESKALITO: nebudu soudit po pár minutách hry. Ona u toho Kája taky nevypadá nějak přehnaně sympaticky.
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    strašně nesympatická hráčka k tomu ještě ta její mamina, rusky jak z porcelánu
    KALTY
    KALTY --- ---
    No zatím tedy nic moc.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ad Serena - ja se hlasim, ze ji mam rada!
    Ad Ciba - taky jsem ji mela rada, ale stala se z ni namachrovana cuza, trapna az to boli, takze papa

O to vic mama ale rada nasi Baru, ta vypada, ze se dobre rozjizdi. Sice nijak extra daleko, ale i tak :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Bára si postupem do osmifinále uhájila body z loňska, mise splněna, teď může jen překvapit a já se na její zápas se Serenou náramně těším.

nicméně teď už se chystám na Karolíny match s Ostapenko, což bude první vážnější zkouška pro ni při předchozích dvou zápasech s holkama z druhý stovky.

jinak jak jsem měl Dominiku rád, tak se mi svým vystupováním na sociálních sítích po vítězství wta final zvládla tak moc zprotivit, že už ji moc nepřeju :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam