• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    MESKALITO: a kdo si jako jede ukrivdenej styl? Ostapenko? to ctes z ceho? ze nejasa, kdyz zrovna prohrava?

jinak match je to divnej. Ostapenko hroznej servis, ale obcas neskutecnej return. Karolina chvilema lina se hnout za micem, pak zas sokovala, kdyz dobehla ten kratas na sit. celkove nic moc pokoukani ale...
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    KALTY: no furt je to nesrovnatelně jinde a už vůbec si nejede ukřivděný "kvitka štýl", či rozmazlené kačátko
    KALTY
    KALTY --- ---
    MESKALITO: nebudu soudit po pár minutách hry. Ona u toho Kája taky nevypadá nějak přehnaně sympaticky.
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    strašně nesympatická hráčka k tomu ještě ta její mamina, rusky jak z porcelánu
    KALTY
    KALTY --- ---
    No zatím tedy nic moc.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ad Serena - ja se hlasim, ze ji mam rada!
    Ad Ciba - taky jsem ji mela rada, ale stala se z ni namachrovana cuza, trapna az to boli, takze papa

O to vic mama ale rada nasi Baru, ta vypada, ze se dobre rozjizdi. Sice nijak extra daleko, ale i tak :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Bára si postupem do osmifinále uhájila body z loňska, mise splněna, teď může jen překvapit a já se na její zápas se Serenou náramně těším.

nicméně teď už se chystám na Karolíny match s Ostapenko, což bude první vážnější zkouška pro ni při předchozích dvou zápasech s holkama z druhý stovky.

jinak jak jsem měl Dominiku rád, tak se mi svým vystupováním na sociálních sítích po vítězství wta final zvládla tak moc zprotivit, že už ji moc nepřeju :/
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    cibule vypadla s makarovovou čumim a bára super jen tam má zas serenu :(
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Nadal-Zverev taky pěkná teď a to už se chtěl jít spát.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    :)) ups
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Pěkně Bára - 6:5 ve druhým, Finish Her!!!
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    no chance....
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Dostal jsem lekci z totální agresivity, řekl Berdych - iDNES.cz
    http://sport.idnes.cz/...ych-prohral-s-federerem-rozhovor-p2u-/tenis.aspx?c=A170120_143157_tenis_bem

to bylo asi dost jednoznačný, co?
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Někde jsem postřehl - Berďa: chci si odpočinout, nejedu na DC.
    Fedex: NP!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    me se prirovnani kamen, nuzky, papir nahodou celkem libi! tenista potrebuje cist hru soupere, predvidat, prijit s tim spravny tahem proti souperi... plus teda oproti tomu by mel mit i vypilovanou techniku (obourucni kamen! :D )... a odolnou psychiku samozrejme, aby v klicovejch momentech nepanikaril.

jinak ten Tomas... videl jsem kousek behem obeda... no... nic novyho jsem behem tech par vymen nezaznamenal. nasranej vyraz, z oci mu srsely blesky, jestrabi oci na jasne dobry mice...
    JOPS
    JOPS --- ---
    CARLITO: tak fandil jsem spis Fedexovi, prece jenom to je muj rocnik a jeho jednoruc bekhend zeru. Ale kdyby vyhral Berdych, vubec by mi to nevadilo :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NIMBUS: jo, s timhle souhlasim
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    JOPS: Ono to je spíš obrazně - že někdo není schopný změnit styl hry, na rozdíl od někoho jiného.. Proto spolu může mít někdo bilanci 8:2 a být vedle sebe tři místa ATP.
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    Tvl, haha, moje škodolibé já se probudilo k životu, ještě že je Berďa připravenej a celej novej a starej a nerozehranej Fedex mu dá stejně ve třech setech .. papa grandslame :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NIMBUS: kamen nuzky papir to fakt ne, to by na spici nebyli porad ti stejni hraci (Nadal, Fedex, Nole, Murray) Kdyz vezmes tech zapasu co odehraji za sezonu a vetsinou vypadnou az v semifinale/finale a vetsinou s nekym z vyse zminovane ctyrky, tak to neni o kamen nuzky papir...

Ale hlava v tom samozrejme hraje roli. Tenis jsem treba pet let hral na amaterske urovni, proste samouk :) a kdyz nastoupil nekdo kdo ma odehrano trochu vic, tak to je kurva strasne moc znat :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam