• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tomas je uz pase. Verim, ze se jeste trochu zmuze a do top 10 se vrati, ale pak uz naschle.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Chtela bych aby dal letos Roger GS, jako myslim vsechny GS v roce.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Koukala jsem od zacatku a na to jestrabi oko na konci mi vypadla wifina??? Cyve :) pri podekovani me Roger rozbrecel, prala jsem mu to! Parada :)
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    je to tam..
    ale ty challenge na konci, to bych se posral..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Nadal s touhle formou muze zas klidne opanovat Roland Garros...

kazdopadne i kdyz tihle dva panove dokazali vratit cas, obavam se, ze to jen podpori Tomasuv pozvolny konec. po AO bude 12. a na 10. Rogera mu chybi skoro 500 bodu. uplne neverim, ze se do top10 vrati tak lehce a brzy jako pri poslednim vypadku. spis bych se nedivil, kdyby ji opustil definitivne. na ty vlcaky tam z vetsiny uz nema. a na tenis, co tyhle dva tydny predvadel Roger a Rafa, taky ne.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Hail to the King, baby!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    to je tak dojemný :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Dobrá komedie ten konec :))
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    první dva jsem neviděl, ale 3 a 4 set nic extra, až tendle poslední je na úrovní jak ty obě semi....
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    To je dramo :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Roger to vyhraje.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Já to nechápu..... bilanci 23:11 asi z hlavy jen tak nevytěsníš.....
    RUSTU
    RUSTU --- ---
    JOPS: na AO imho o dva
    JOPS
    JOPS --- ---
    V patem setu tie break ci o dva ?
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    JOPS: 4446 :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    Ted ukazali Nadala viteznej uder v game a rotace uderu byla lehce pres 4400 rpm. To byl kroutak jako hovado. A ten uder pred tim jsem myslel, ze je jasnej aut a diky bocni rotaci to dopadlo jeste pred caru.

Strasny hovada :)))
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    A je to zpátky...
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Já nemůžu mluvit a ani psát :-D
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    První set dle očekávání, Nadal těžkopádnější a chybující, Federer bezchybnej......
    Ale ten druhej? Ten komplex tam Roger asi pořád má, to neni možný. A že by se Rafa razantně zlepšil, bych neřekl....
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Tak jsem kouknul na obě semi, abych věděl před finále, kdo na tom jak je.
    Obě semi strašně vyrovnané, obě mě bavila. Oba dva výkony zaváněly svěžím větrem let minulých.
    Ovšem.... k tomu se dostanu....

Přesto si myslím, že finále vyhraje jednoznačně Roger. (3:0, 3:1)
    Důvod: jeho hra je stabilnější, nezhoršil se skoro v ničem, sice pohyb už není na úrovni dřívějších let, ale vzhledem k jeho stylu to není takový handicap. Navíc bude o den odpočinutější, což beru v jejich věku jako dost důležitý faktor. Rafa mě šokoval svou fyzičkou a že se takhle dokázal vrátit v takové formě, ALE jeho backhand je prostě o hodně horší, než býval. Hru má hodně fyzicky náročnou, s Grigorem to bylo, dle mého, naprosto vyčerpávající, ve finále to bude znát.
    Dřív Rogera porážel přes jeho jednoruční backhand, Roger se nedokázal vypořádat s jeho přeliftovanejma kopcema (který už taky nejsou, co bejvaly), přerostlo to až v komplex, ale ten už odnesla voda času a zítra to bude, dle mého, naprosto jednoznačný.
    Navíc vždycky, když jsem fandil jednomu z nich, tak vyhrál ten druhý a letos to přeju Rafovi. Takže tutovka. :-)

Jinak Grigor hodně komplexní tenista, super pohyb, forhand, podání, hezký jistý jednoruční backhand, snad budoucí no.1 ......

A na zejtra se těšim neskutečně!!! Prostě nám všem byl dopřán ještě jeden Souboj titánů, užijme si to!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam