• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    JOPS
    JOPS --- ---
    HONZIK_HAPPY: no ja doufal v cas kolem 7 rano, pro nas evropany trochu prijatelne :)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    JOPS: Austrálie co bys čekal :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ty brdo... tenis v 1 rano zitra ? se posrali ne ? :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    JOPS: ksiltovka je jasna, nike s jeho parohama/logem
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    no když jste u toho, já nemohl z toho korejce , šéfa kia nebo co to bylo , při tom předávání , že i fedexovi s nadalem to bylo trapný :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    SPLIFFBOY: s tim souhlasim. Ja osobne KIA mam jako takovej lowend...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    RUSTU: to jsem nepostrehl, on neni zrovna muj oblibenec :)
    RUSTU
    RUSTU --- ---
    SPLIFFBOY: Hlavne Kia je myslim osobni sponzor Nadala, aspon to rikal pri dekovacce ted v nedeli. Takze podobnejch fotek ma vic nez dost.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    JOPS: já vim, ale stejně mi to přijde ujetý. sice je kia hlavním partnerem AO už takovejch let, ale prostě mi ta značka k tomuhle eventu moc nesedí. když v tom autě pak vidíš tenisty, ke kterým by skrz jejich výdělky seděla auta úplně jiný kategorie, je to hrozně umělý divadlo :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    SPLIFFBOY: tak povinna fotka pro sponzory.

hodinky Richard Mille
    a auto KIA :)
    Bohuzel ksiltovku zapomnel natocit, aby bylo videt logo....
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tvl ta kia :D
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Vamos !!!

ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    MEESHA: Asi tak..ty plochy udery uz kazdej zna a cestovani na sit mu nepomuze, kdyz to na ni ani neumi a kazdej ho prohodi..:( Leda vic riskovat a snazit se o vitezny udery...s tim pujdou nevynuceny chyby nahoru a bude to poradna loterie...
    LOKATOR
    LOKATOR --- ---
    Roger i Rafa klobouk dolů!!!,ale stále Novak i Andy jsou ještě o level výše,věřím,že kdyby se v průběhu turnaje potkali,tak finále mělo jiné obsazení.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tomas je uz pase. Verim, ze se jeste trochu zmuze a do top 10 se vrati, ale pak uz naschle.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Chtela bych aby dal letos Roger GS, jako myslim vsechny GS v roce.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Koukala jsem od zacatku a na to jestrabi oko na konci mi vypadla wifina??? Cyve :) pri podekovani me Roger rozbrecel, prala jsem mu to! Parada :)
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    je to tam..
    ale ty challenge na konci, to bych se posral..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Nadal s touhle formou muze zas klidne opanovat Roland Garros...

kazdopadne i kdyz tihle dva panove dokazali vratit cas, obavam se, ze to jen podpori Tomasuv pozvolny konec. po AO bude 12. a na 10. Rogera mu chybi skoro 500 bodu. uplne neverim, ze se do top10 vrati tak lehce a brzy jako pri poslednim vypadku. spis bych se nedivil, kdyby ji opustil definitivne. na ty vlcaky tam z vetsiny uz nema. a na tenis, co tyhle dva tydny predvadel Roger a Rafa, taky ne.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Hail to the King, baby!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam