• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    SPLIFFBOY:první set snad 9 dvojchyb Luci, navíc 2 v gamebolech a Kerber pojede domky, Venus to vyhraje, to je totiž ten pravej důvod proč ty turnaje Serena nejezdí :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak Karolina v SF... byl to nejakej fofr, prvni set mi uplne utekl, kdyz jsem pro same cekani zacal varit... druhej byl fajn, Chorvatce celkem odesel servis... jinak to po sobe palily slusne. ted aby dala SF i Lucka... a aby Venus poslal Kerber domu, at muze Karolina stahovat naskok na post jednicky :D oboje je realny... Kerber asi vic nez Lucka :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    A protože vím, že jste to včera flinkali, tak tady sestřih
    Roger Federer vs Juan Martin del Potro Highlights HD
    https://www.youtube.com/watch?v=7513Ig64a7o
    HANNA
    HANNA --- ---
    :)

Iguana Runs On Court, Halts Match At The Miami Open
    https://www.youtube.com/watch?v=gz3k1PnPens
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    SPLIFFBOY: jaj srr, jsem na to včera koukal špatně
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    MESKALITO: v QF nehrajou holky spolu, mohly by se potkat v SF, pokud to vyjde.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    SPLIFFBOY: nějak to vymyslíme ;-)
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    SPLIFFBOY: a je tam ...teď hraje s Karolínou, takže semifinále je pro nás jisté :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jinak jedu ted na mobilu stream pres batmanstream a lucka skvele v druhym setu! cibule pome domuu! :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jo ty pises digi a ne o2...hm... ti nemaji wta. me tahle situace s pravama uz sere. nedavno jsem taky resil, jestli neco prikoupit. rusit upc nechci, spoustu let jsem tam delal a nastaveny to mam i po odchodu za bezkonkurencni podminky
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    NIMBUS: muzu s tebou pak sharovat netovej pristup k o2tv za horizon go? mrk mrk :D
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Já si zruším telku u UPC a půjdu do toho digi sportu.. Je to za nějakých 350,- sportovní balíček.. Což je stejně jak u UPC a maj tenis a premier league
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    MESKALITO: díky
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    nějakej "zaručenej" stream na to Miami ?
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    NIMBUS:
    díky za info .. to je must see
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: jjj..já rovněž..pro jistotu jsem si na ní dneska proti Cíbě i vsadil, ale to by s Bet nesměla rupnout v deblu (to jsem tam měl totiž taky) :-)
    btw, zatim Lucka neztratila ani set, tak doufám, že v tom hodlá pokračovat :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    a od 17 cesky osmifinala Karolina x Bara... a taky Lucka x cibule. moc bych Lucce pral vyhrat, uz takhle se vraci do top30 :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Dneska v půl devátý - Fedex s Delpem!
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    nice :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam