• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KOFBOY: jo, hrála, o tom zadna... přece jen je to světová jednička v deblu a bylo to vidět. a ja zrovna Mattekove celkem preju, i když podle mě ji v dalším kole přehraje Stosur.

každopádně jsem čekal, ze se Petra po navratu bude vic trapit... ale zas to tam bylo, servis teda jak kdy, ale returnovala většinou výborně. je asi fakt dobře, ze si ten comebackovej humbuk odkroutila uz na FO a na trávě se může soustředit už jen na tenis a treba ve Wimbledonu by si vubec nemusela stanovovat nízké cíle
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    SPLIFFBOY: Mattekova hrala peknej tenis, tema kratasama obcas prohanela Petru tak, ze ta toho musela mit na konci uz fakt plny zuby.Na comeback, potom vsem, to bylo ale hodne dobry.
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    SPLIFFBOY: ono se proti deblistum vsem hraje blbe ... Bethanie je takovej Stepec v suknich ... ale ty dvojchyby no fuj ...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SPLIFFBOY: teda predvcerejsi uz.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak Petra venku po dvou setech rozhodnutých az v tiebreaku, celkem za vic jak 2 hodiny. viděl jsem jen ten druhý set, je to skoda, ale Petra se po půlroční pauze určitě nema za co stydět a celkovej dojem z jejího FO hodne pozitivní. s Mattekovou pri její hře by dnes dost dobře mozna vypadla, i kdyby te pauzy nebylo... škoda te dvojchyby v tiebreaku druhého setu.

na Vondrousovou s Kasatkinou se těším!
    a teda mrzi me vcerejsi konec Lucie a Katky, zrovna od nich jsem na FO cekal prece jen vic...
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    KLX: na skóre jasně, ale udělala tam dost chyb a vztekala se a nadávala jak za mlada :)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    jsem zla .. fandim Mattekove ;)
    KLX
    KLX --- ---
    ZBYNEK: ona právě vyloženě drtila soupeřky už v té kvalifikaci..ale jak říkáš..žádný velký jméno..ale to, doufám, přijde taky :))
    MONOTYPEK: a přitom to dala docela vpoho..já to teda neviděl, jen výsledek..ale důvod ani moc neměla ne? :)
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    KLX: Dala jí nakládačku, ale těžko soudit výsledek s hráčkou ze třetí stovky, která se na GS dostala na divokou kartu... Zitra se těším na fandění proti Kasatkina...
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    čekám, kdy zase přestanou vysilat na čt 4 Báru. :))) včera to byla samá kurva zase :D
    KLX
    KLX --- ---
    ta Vondroušová jede, fakt čumim a smekám klobouk..jen tak dál!
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Brown vs Monfils super :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Pěkně Veselý!
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: aha, vida..tak Halepka je takhle kousek, tak to pak jo..to by jí mohlo i vyjít..u tý Kerberový jsem si právě nebyl jistý, zda končila v prvním kole tady, nebo na jiném GS..takže tady..zapeklitá situace..ale Kája to určitě nějak rozčísne :) ideálně tím, že dojde daleko, ale taky s tím moc nepočítám
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: kerber vloni skončila taky v prvním kole. Halep ztrácí na Karolinu jen 300 bodů a narozdíl od ní je silná na antuce. v současným pavouku je to určitě jedna z největších favoritek FO, jestli ji dali ten kotník dohromady. a pokud vyhraje, stane se světovou jedničkou.
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: no právě..ale druhý kolo, nebo něco takového je málo, to je fakt..Jak dopadla loni Kerberová? Nevim, kolik toho obhajovala...Halepová ale ztrácí už hodně na Káju, ne?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: ja od Karoliny na FO nic nečekám, antuka ji nejde, maximum tu má, tuším, druhé kolo... tak aspoň nic neobhajuje a muze jen prekvapit. nastesti je to poslední turnaj antukove sezóny. ted jen, aby nezahrozila Simona, ta má na FO šance mnohem větší, pokud už zpracovala zranění kotníku z Říma.
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: přesně, moc dobře hrála...a možná tím, že od sebe vlastně nic nečeká, tak by mohla hrát úplně v klidu..
    jinak Kerberová hned venku..pro Káju jedině dobrá zpráva :) teď ještě něco uhrát..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak Kvitove comeback match mel mnohem slibnejsi prubeh, nez jsem ocekaval... Boserup neni top protivnice a furt je to antuka, pro Petry hru nejhorsi povrch, takze velky veci od ni v Parizi necekam. nicmene krome obrovsky chuti hrat ukazala dnes i dost prehledu, citu pro hru a par moc hezkejch uderu. tak snad se opravdu dovede vratit na top uroven.
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    Andre trenuje Djoka neee neeeeee :/
    KLX
    KLX --- ---
    Počkej, už je to jistý, jo? Jestli jo, tak klobouk..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam