• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    "There will be no more matches today."
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    ve tři sem vyrazil ven, s tím že o to přijdu, teď se vrátil super volba :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    NIMBUS: ja cely odoledne cekam na ten zapas Karoliny, ze pak jeste pujdu ven... v Parizi klasicky prsi, furt se posouva, den v prdeli :)))
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    V šest mám jít na večeři, se začínám malinko bát, že to nestihnu :-D
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Delpo vs Andy právě teď!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jak nemam ten kuni xycht Cornet rad, tak jsem ji fandil proti Radwanske, ze by aspon odklidila Karoline neoblibenou hypotetickou souperku ve ctvrtfinale... sice pritom, jak mizerne Aga dnes hrala, by mozna nakonec byla snazsi volbou, ale Karolina uz tam ma asi dost i jen psychologickej blok pri jejich h2h skore 0:7.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Co ten Nole? 1:2 na sety.. Schwartzman se sice vyspal, ale takhle bezduchou hru jsem od něj fakt nečekal. Neinvenční pinkání a pouhé vracení na druhou stranu, to není on. Totálně bez jiskry, úplně z formy.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Rafa teď, muhehe :))
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Na Berďovi jsem měl rád, jak když šlo do tuhého, tak uměl vždy parádně rupnout s Fedexem
    KLX
    KLX --- ---
    S tim Berďasem máš asi recht..fakt už to má asi za sebou..škoda..nějak jsem si za ty roky na něj zvykl, že je ve špičce, tak se mi to nějak hůř přijámá, že už nám fanouškům asi moc radosti nepřinese..i když teď, já nevím, kde to bylo, mam okno, před FO jak byl ve finále jsem si říkal, že by? Ale finále pak zase jako obvykle nedal bohužel..teď je řada na Jiříkovi, i když u něj nevím, zda na tu špičku má..ta jeho hlava taky není úplně v pořádku..
    Vondroušová super, mrzí mě, že jsem to nemohl vidět s tou Kasatkinovou..velký příslib do budoucna..fakt to rozjela letos víc než slušně! A Péťa se zase vrátí nahoru, o tom vůbec nepochybuju!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    na Berdase jsem taky nekoukal, ale jak jsem tu vyjadril nazor po te, co vypadbul z top10, ze uz se do ni nevrati, tak bych rekl, ze to ma zpeceteny. aktualni manko 500 bodu na desatou pozici jeste vzroste, z aktualnio 14 mista pujde jeste niz, jak ho nekdo z postupujicich preskoci.. a pri jeho neschopnosti pravidelne porazet silnejsi hrace a castejm vykyvum v zapasech s tema papirove slabsima uz je navrat do top10 utopie. karieru mel krasnou, jeste muze par let vydelavat, pokud mu to bude stat za to, ale ve zvrat uz fakt neverim.

rana raketou u Kvitovy za me super :) nikdy to nedela a aspon bylo videt, ze ji na tom zapase zalezelo a nebyla to jen nejaka comeback ceremonie.

a Vondrousova hrala skvele. nevyslo to, ale ta holka byla jeste v dubnu ve treti stovce zebricku, po FO uz zrejme zustane v top100, s Kasatkinou sehrala dobrej zapas, ve Wimbledonu nebude muset do kvalifikace a v nasledujicich mesicich a letech predvede zrejme jeste velky veci :)
    KLX
    KLX --- ---
    a Berďas teda...ještě, že jsem na to nekoukal..předpokládam zase klasika..protáhlej xicht a krásně se vyházel ve třech setech..
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Tak aspoň Plíšková postupuje...
    KLX
    KLX --- ---
    a sakra..teď to vidim..mno tak nic no :-( tak příště!
    KLX
    KLX --- ---
    Co ta Vondroušová? Koukáte na to? Já jen vim, že rupla v prvním v tiebreaku..doufá,. že už je alespoň srovnáno :))
    Bára jsem koukal vedla 4:2 a najednou prohrávala 5:4, takže asi zase nadává :-))
    Holky ale no tak, postup šup šup
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Mohla by být pravidla na oblečení - když mají obě od Nike stejné modré hadry, tak chvilku trvá, než je člověk rozezná... ;-)
    KLX
    KLX --- ---
    Mně právě přišlo, že je na svůj vkus hrozně v klidu (v tom prvním kole) a proto hrála strašně uvolněně a dávala fakt krásný údery..na servisu ještě asi nemá úplnej cit v ruce, ale to přijde...stejně jako ty její nervy :) zkrátka velice brzy se Péťa vrátí ve své plné parádě!
    jinak včera dobře Jiřik, na konci už jsem si říkal, že se zase rozsype a bude 5. set, ale nakonec to udělal..hrál moc dobře na to, jestli má furt něco s tímk krkem atd..i když soupeř dělal fakt laciný chyby
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    jenze ten jeji votravenej xicht ...kdyz to nejde... pak jako ta rana raketou nakonec wtf ... a jo ma zas ten jeji pupik ... ja ji proste nemuzu ..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KOFBOY: jo, hrála, o tom zadna... přece jen je to světová jednička v deblu a bylo to vidět. a ja zrovna Mattekove celkem preju, i když podle mě ji v dalším kole přehraje Stosur.

každopádně jsem čekal, ze se Petra po navratu bude vic trapit... ale zas to tam bylo, servis teda jak kdy, ale returnovala většinou výborně. je asi fakt dobře, ze si ten comebackovej humbuk odkroutila uz na FO a na trávě se může soustředit už jen na tenis a treba ve Wimbledonu by si vubec nemusela stanovovat nízké cíle
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    SPLIFFBOY: Mattekova hrala peknej tenis, tema kratasama obcas prohanela Petru tak, ze ta toho musela mit na konci uz fakt plny zuby.Na comeback, potom vsem, to bylo ale hodne dobry.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam