• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tvl servis nikde, mraky UE a presto je jen krucek za Simonou. pokud se trochu zvedne a Simona ne, furt je tu nadeje. jako je to skoda, nic jednoznacnyho to uplne neni, jen bejt bliz svymu maximu...
    JOPS
    JOPS --- ---
    Koukat ted na Kaju je takovy mensi utrpeni...
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    To je hrozný jak u toho ta Ostapenko heká... Myslel jsem, že se pro mladé hráčky se to už nebude tolerovat :-/
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    TELVIS: nasel sem, mazu se dik
    KALTY
    KALTY --- ---
    TELVIS: ČT takže ivysílání
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: tak to jsi snad nejspokojenější sázkař na světě..samá výhra i když ne vždy finanční :D

jestli bude Wawra nemastnej, tak to ho Andy ale udělá..no uvidíme
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: ja si i proti nasim obcas vsadim, kdyz prohrajou, vyjde sazka, kdyz vyhrajou, nemrzi me vyhozena sazka. win-win situace. ale ja sazim hodne vzacne, v podstate jen behem grandslamu. pres rok jsem obcas v pokuseni, kdyz je nejakej zajimavej kurz a ja to vnimam jinak nez sazovy, pak odolam, nevsadim a nasledne si nadavam, ze jsem to odhadl spravne :D

jinak ja koukal na zapas wawry s monfilsem a i kdyz stan vyhral, prisel mi celkem nijakej.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    KLX: S Murraym souhlas!
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: já chtěl dát na Garciu vs. Kája, ale proti našim prostě striktně nesázim..udělal jsem jedině dobře :-) Jinak ale hodně štěstí
    SLAMITCH: Právě..tam musí něco být..ještě před nedávnem se skoro nedal porazit a najednou kanár a 0:3 na sety..fakt překvapení a velký pro mě..i když mu nefandim..čili za mě jedině dobře, ale stejně
    Rafa to udělá, i když ten Thiem hraje skvěle..to bude taky dobrej boj (možná)..první trochu práce pro Rafu
    a doufam, bože, že tohle někdy řeknu nechápu, že Wáwra dá Andyho..včera mě zas nejvíc sral, když jsem na něj koukal s Nišikorim..pro mě se tomuhle člověku prostě nedá fandit
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    KLX: Djok je nějakej v pytli. Viděl jsem kousky tiskovky a pěkně se v sobě veřejně vrtal.

Jinak Rafu jsem hrát viděl a je to maso. Věřím mu, věřím :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: ja jsem si vsadil na Dominica (a na Simonu, ups).
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ONDRA_99: tak to v ty pul hodine upresnili, ono to dava smysl, v mezicase dohrala Simona a byly jasne vsechny semifinalistky
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SPLIFFBOY: Ja prave na livesport ve chili, co jsem psal, ze mam homeoffice videl uz 16:30
    KLX
    KLX --- ---
    16:30? Jestli to bude bitva se všim všudy, tak to bych mohl stihnout aspoň konec..
    Koukali jste na toho Djokera? Co se s ním děje? Jsem snad ještě neviděl, že by někdy dostal kanára..to mu došla motivace, nebo nechápu..
    Jinak koukam, že Rafa prochází turnajem dost suveréně, i když naposledy měl skreč..fakt slušnej útok na titul, zatim..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ONDRA_99: na livesport hodi vzdy stejny zacatek obou zapasu a az pozdeji upresni, takze ja vcera po vyhre Karoliny videl 15:00
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SPLIFFBOY: Uz vcera bylo 16:30
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    yes! oproti vcera deklarovanym 15:00 je nyni zacatek planovany na 16:30. ideal! :D
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    *a asi to nejdůležitější byla chytřejší v rozhodujících výměnách
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    BIOBOID: nešel ji ideálně první servis, na druhou stranu žádný neštěstí to taky nebylo, Karol hrála výborně bojovala, nedala ji míček zadara a sama servírovala relativně dobře, hlavně byla hrozně klidná a precizní
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    To jsem fakt nečekal.
    To Garcia kazila?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam