• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    ONDRA_99: jj, hlavně to už posrali jiní..
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CARLITO: Tak 3:0 ti uz nevyjde ;)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja se zapomnel v kanclu a az ted jedu domu.. koukam, ze zatim nemel nikdo ani breakball. uz to povazuju za uspech. :)
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    NIMBUS: já dal klasicky 3:0 na djokera.. ono to přijít nemusí :)
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    Murry venku, sice prší, ale hned je krásně :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Murray venku, Djokovic ma sanci vratit se na trun :)))
    KLX
    KLX --- ---
    NIMBUS: :))) ...kdyby to náhodou zase nepřišlo..rozumné :-)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Dneska jsem si vsadil na Berďu, jednou to přijít musí.. A teda malinko i na Djokera, pro sichr :-D
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: To jsem si přesně říkal, že tímto stylem na trůn jí asi úplně netěší, ale....První ČR ženská světová 1..a to se počítá! :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SPLIFFBOY: Presne, at Rybarikova vyhraje Wimbledon. Pak muze Pliskova rict, ze vypadla s vitezkou, smula, ze na ni narazila tak brzo.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    a Rybarikova v SF me taky celkem tesi... navic proti Mugu to neni bez sanci. ceskoslovenskej tenis ma velkej den... a na prohru Pliskove v druhym kole to hazi lepsi svetlo.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jj... no sama se sice vyjadrila, ze to takhle nechce a radsi by si to uhrala, ale holt ma smulu :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    JE TO TAM!!! Pěkně Konta
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    Kaja No.1
    KLX
    KLX --- ---
    no zasee Tomáš má v nohách 5 setů..doufam, že si vyšetřil nějakou tu sílu navíc..Djoker nebyl už dlouho takhle hratelnej..kéž by ho tentokrát dal a do semi na Fedexe!!!

a teda sere mě, že jsme si včera neudělal čas na sázení, páč komplet celý ženy + Tomáš by mi vyšlo..sakrble!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    MESKALITO: a jo.. tak nic... iluze vyhody pro Berdycha pada :)
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    SPLIFFBOY: no slyšel jsem že bude hrát dva zápasy po sobě, ne dva jeden den, tj. čtvrtfinále se hraje ve středu a novak hraje zítra osmifinále, samozřejmě den k dobru pro berdicha může být super, ale za mě má už splněno po dnešku, vůbec jsem mu nevěřil.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jako Muller s Rafou super...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SLAMITCH: kazdopadne bude Tomas odpocaty, druhy ctvrtfinalista pojede zitra dva zapasy v jednom dni... coz jste ted urcite vsichni slyseli, ale treba nekdo na Rafu nekoukal :D
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    SPLIFFBOY: Já vim. Smazal jsem se, než jsi odepsal :) Ale tu chvíli, co jsem tomu věřil, jsem měl fakt radost :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SLAMITCH: ne, ceka ho vitez duelu Djokovic x Mannarino... takze Djokovic, troufam si tipovat :D ale co, ctvrtfinale je peknej vysledek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam