• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    WYMA
    WYMA --- ---
    SPLIFFBOY: gs by byla velka satisfakce, za ty leta. uvidime, roger je favorit, ale forma tu je.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    WYMA: ja koukal na kabelovku v mobilu, kus jsem videl. dobre urcite hral, otazkou je, co by mu to bylo platny, pokud by byl Novak fit... ale to jsou kdyby, ktery nema cenu resit, hlavne at Tomasovi forma vydrzi do semi, tam ji bude potrebovat. roger je nejvyssi nasazeny z pozustalych, pokud by pres nej Tomas presel, druhy finalista by byl rozhodne hratelny... byl by dobry paradox, pokud by Tomas ten svuj vysneny GS urval ted, kdyz je po letech v zebricku nejniz. kazdopadne ted bude cast roku, kdy mel Tomas vloni problemy se slepakem, takze nebude nic obhajovat... treba se prece jen zase vyskrabe do top10, obhajobou lonskeho SF k tomu udelal dulezitej prvni krok.
    WYMA
    WYMA --- ---
    SPLIFFBOY: hral fakt dobre, verim, ze by ho dnes udolal :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    sakra, ted jsem se uvelebil pred tv! no nic, Tomasovi postup preju, i kdyz vybojovanej by byl lepsi
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    ONDRA_99: jj, hlavně to už posrali jiní..
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    7:2 v TB pro TB .)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CARLITO: Tak 3:0 ti uz nevyjde ;)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja se zapomnel v kanclu a az ted jedu domu.. koukam, ze zatim nemel nikdo ani breakball. uz to povazuju za uspech. :)
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    NIMBUS: já dal klasicky 3:0 na djokera.. ono to přijít nemusí :)
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    Murry venku, sice prší, ale hned je krásně :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Murray venku, Djokovic ma sanci vratit se na trun :)))
    KLX
    KLX --- ---
    NIMBUS: :))) ...kdyby to náhodou zase nepřišlo..rozumné :-)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Dneska jsem si vsadil na Berďu, jednou to přijít musí.. A teda malinko i na Djokera, pro sichr :-D
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: To jsem si přesně říkal, že tímto stylem na trůn jí asi úplně netěší, ale....První ČR ženská světová 1..a to se počítá! :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SPLIFFBOY: Presne, at Rybarikova vyhraje Wimbledon. Pak muze Pliskova rict, ze vypadla s vitezkou, smula, ze na ni narazila tak brzo.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    a Rybarikova v SF me taky celkem tesi... navic proti Mugu to neni bez sanci. ceskoslovenskej tenis ma velkej den... a na prohru Pliskove v druhym kole to hazi lepsi svetlo.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jj... no sama se sice vyjadrila, ze to takhle nechce a radsi by si to uhrala, ale holt ma smulu :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    JE TO TAM!!! Pěkně Konta
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    Kaja No.1
    KLX
    KLX --- ---
    no zasee Tomáš má v nohách 5 setů..doufam, že si vyšetřil nějakou tu sílu navíc..Djoker nebyl už dlouho takhle hratelnej..kéž by ho tentokrát dal a do semi na Fedexe!!!

a teda sere mě, že jsme si včera neudělal čas na sázení, páč komplet celý ženy + Tomáš by mi vyšlo..sakrble!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    MESKALITO: a jo.. tak nic... iluze vyhody pro Berdycha pada :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam