• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: no ja Mugu hrat videl a wimbledonska vyhra ji rozhodne naboostovala jeji posledni dobou dost pochroumany sebevedomi. Gabrine je skvela hracka, bude to asi peknej match. ja jen doufam, ze tu bilanci ma v hlave a Karolina ji na svym asi nejsilnejsim povrchu stejne prevalcuje :)
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: jj, ja nevidel jedinej zapas Mugu od wimbledonu.. ale vcera dva Kar. dva zapasy, no pokud bude slouzit telo i hlava tak nema sanci M
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: tak snad ma formu... ale s Muguruzou ma skvelou bilanci, tam zadrhel moc necekam.
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: jj, já to viděl, nebylo o čem.. nemela šanci, ..

naposled si pamatuju jak hrála karolina dva zápasy před v jeden den před wimbledonem, v tom druhym porazila Kuznetsovou, to byl taky slusnej vykon
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: já jsem hlavně rád, že dopadl ten druhej zápas...chtěl jsem se koukat, ale zalomil jsem to na gauči :/ každopádně pět setů za jeden den je slušnej výkon.
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: přesně tak, .. jinak včera solidní kanár
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak Lucie už má post deblový světový jedničky v kapse a Karolína jde zatím za obhajobou titulu v Cincinnati a tím i svého prvenství v žebříčku úspěšně. nicméně semifinále by měla přejít ona i Simona a tak to asi zase dopadne přímou bitvou o ranking světové jedničky ve finále... a už by ji mohla Karolína konečně zas i porazit, když je to na betonu...
    KERB
    KERB --- ---
    HANNA: spis mi slo o to, proc se to vcera nedohralo.. asi dest
    HANNA
    HANNA --- ---
    KERB: možná proto, že je tam devět ráno?
    KERB
    KERB --- ---
    a proč je přerušená teď Plíšková? déšť?
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    KERB: ja se chystam
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: ja v tomhle tydnu nakonec svoje listky nakonec prenechal kamosovi. z nominace jsem trochu zklamanej, plus jsem mel obavy ze systemu hry a hodne nevyrovnanejch sil, ze v nedeli, na kterou jsem mel listky, uz nebude moc o co hrat. a navic jsem si neumel moc predstavit, jak by me to vtahlo, kdyz tam moc nemam proc fandit.
    KERB
    KERB --- ---
    ...chystate se nekdo na laver cup?
    KERB
    KERB --- ---
    SLAMITCH: no ve wimbledonu hral berdych asi nejlip za posledni dlouhou dobu bych rekl...
    KERB
    KERB --- ---
    VESPER_INDIGO: hele dost toho běží na batmanstream.com
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jestli ten treti set neurve, tak budu nasranej :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja koukam pres apku fortuny streamovanou do telky (telefon samsung-telka samsung). na fortune bezej streamy kdyz mam nenulovej zustatek, tak tam susim korunu z posledniho vkladu, kterou jsem pri wimbledonu naschval nevsadil. jinak nechapu, co ta Karolina predvedla. kouknu na score, 5:1. kouknu za pul.hodky a ono kurva 7:5?! 6 her v rade?!!
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    VESPER_INDIGO: Streamy fungují vždy 30 dní po poslední sázce nad 30 Kč... Takže jestli máš novou neověřenou registraci, tak se na stream možná nedostaneš
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    ZBYNEK: snažil jsem se pochopit, jak to na Tipsportu funguje a asi jsem holt mimo. Nepřišlo mi, že se tam dá na live zápasy takhle koukat. Tak díky za tip, zkusim znova.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    VESPER_INDIGO: Stream na tipsportu nestačí?

Teď sleduju Plíškovou a možná lepší to nevidět... Vede 5:1, podání prohraje 0:40 a pak prohraje set :-( Ach ta hlava...
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ja teda na tenis nekoukam :DDD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam