• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    JOPS: jsou mnohem nachylnejsi na to se slozit psychicky, ale nemyslim, ze znovu prorazi prekvapive nejaka nenasazena. spicka je vyrovnana a z ni to muze byt fakt leckdo.
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: :-))) já jí taky nemusim, ale napadla mě jako první..každopádně kdyby to měla být třeba taková Šarapka, tak prosim Ostapenkovou :)) ideálně ale Kája!
    JOPS: Přesně proto miluju sledovat ženský tenis..loterie až do úplného konce (teda kromě Sereny)
    JOPS
    JOPS --- ---
    tipnout si viteze u zen je asi takove, jako kdyz sahnete do osudi a vytahnete jedno jmeno. Grandslam fakt muze vyhrat kdokoliv. Tam ty nalady u bab jsou strasne kolisave. A nejhorsi je, ze to neni jenom na ten den, ono to je i ze setu na set :-D Jak jinak si vysvetlit skore 6:1 a druhy set 1:6. To neni uplne normalni.

I kdyz Fedex vcera taky dostal v jednom setu 1:6 :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: jen to ne. je talentovana, ale hrozne ji nemam rad. a jak ji bylo po RG vsude plno, trpel jsem :) navic na betonu podle me nema sanci dojit tak daleko
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: Ostapenková :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: videl jsem jeden set sharapova x halep. maria hrala skvele, agresivne, vyborne se pohybovala... sice ji respektuju, ale vyhru ji nepreju, tak snad ji nekdo utne. halep ma fakt asi nejakej problem s velkejma zapasema posledni dobou. i kdyz s marii mela celkovou bilanci 0:6 .

kazdopadne halep i kerber venku v prvnim kole, pocet kandidatek na titul se zuzuje, jsem zvedavej, kdo to urve
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Vkládám naděje do Shapovalova. Bych si snad i vsadil, že se dostane alespoň do osmifinále, spíš i dál.
    Uvidíme, jak se popere s Tsongou

Vítěz asi Zverev. Podle toho, jak to bylo v Kanadě, se bojím, že Roger ani Rafa neumusí projít. Pokud projdu, tak imho Rafa, ač bych to přál Rogerovi :)
    KERB
    KERB --- ---
    KERB: takže semíčko Rafa, Fedex, Cilic, a ctvrtej nevim jestli zverev, nebo mozna querrey .. jak to vidite vy?
    KERB
    KERB --- ---
    ZBYNEK: jo mas recht, ted koukam na pavouka
    KERB
    KERB --- ---
    videlste nekdo fedexe? a halep x sharapova? jakej to byl tenis?

ZBYNEK: takze berdych by narazil v osmifinale na rafu?
    KERB
    KERB --- ---
    BELKIN: jj, prvni set byl fajn, ale zbytek bida s nouzi, Lajovic se zlomil psychicky a uz pak nic moc..
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Pěknej mač Rafa teď!
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    KERB: Neprojde přes osmifinálne, kde ho (pokud nepadne dřív) čeká Rafa...
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    KERB: Fedexa je jistota :)
    KERB
    KERB --- ---
    takže murray si taky nezahraje na us open, takže berdych jestli neco, tak opet skonci v semifinale a titul samozrejme fedex .))
    KERB
    KERB --- ---
    ZBYNEK: jj, to stojí za pozornost .)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ZBYNEK: nahrazen Kyrgiosem
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    US Open, 1. kolo: Sharapova x Halep!

Asi budu sledovat už od začátku :-)
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: Tak jsem na to koukal večer u večeře..strašnej hnus..fakt respekt, že se vrátila k tenisu
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Otázka jestli nakonec nastoupí Raonic - odhlásil se z US, tak uvidíme, jestli se dá do kupy (a jestli bude chtít)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    + shapovalov. nominace jsou kompletni.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    hmmm... laver cup oznamil del potra a sasu zvereva... ty bych i videl rad :) no co uz...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam