• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    SPLIFFBOY: Tak škoda, v tie breaku to nevyšlo :-( Kolikrát to byly takové zbytečně zahozené body, to fakt zamrzí...
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    SPLIFFBOY: Jojo, to jsou nervy... Škoda těch tří mečbolů při podání soupeřky :-/
    Je vidět, jak jí jde Kuznětsová do bekendu, tam je prostor na zlepšení.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tvl koukate na tu Vondrousovou? :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: já myslím, že není teď reálnej důvod říkat, že Karolína nemá formu. Od přechodu na hard prohrála dva zápasy - s Wozniackou v čtvrtfinále v Torrontu a s Muguruzou v semifinále v Cincinnati (kde o kolo dřív vyřadila právě Caroline). Obě prohry byly s hráčkama top10, pokud bych bral za měřítko race, tak je to prohra s aktuálně 1. a 5. letos nejlepší hráčkou. Samozřejmě furt může přijít výkyv a může vyletět příští kolo, ale chtěl bych být optimista, šanci na úspěch má nyní velmi slušnou.

Maria a doping... já už vlastně ani nevím, jakej k tomu mám postoj. fanoušci ji buď milujou, nebo nenáviděj, mě už tak nějak obtěžujou oba tyhle vyhrocený postoje. nikdy jsem ji nemiloval, ale tenis umí zahrát parádní. a i když úplně nevěřím neúmyslnýmu dopingu, tak si myslím, že při přihlédnutí k charakteru toho prohřešku a všem okolnostem si odkroutila dost dlouhej trest.

Lucka to má nahoru, dolu... často prohraje těsně, občas tam je záblesk slušný formy a připomínka pozice v top10 před dvěma rokama... při troše toho štěstíčka může dojít daleko.

a Katka... no.. nevyšlo to :) a to tiebreak urvala a pak vedla...
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    nema nekdo pls nejakej stream na us open?

diky!
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: kéž by..ale Kája mi taky nepřijde zrovna v oslnivé formě..i když včera ukázala opak..uvidíme..Šarapku jsem nikdy neměl rád, dopingem a tím okolo u mě skončila úplně..by bylo pěkný finále Mugu - Kája..tak se necham překvapit..Lucce poslední dobou vůbec nevěřim, i když jí přeju jen to nejlepší..a Katka by jí pak v případě, že dá tiebreak mohla oplatit ve třetím toho kanára z prvního :)
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: halepovou jsem nepochopil to finale predtim s mugu... a ted v 1.kole venku, tam neco nehraje :) lritom pusobila, ze je vsechno ok, na tiskovkach atd
    KERB
    KERB --- ---
    a presne Mugu ma asi nej formu ted, ale zenskej tenis, znate to...:)
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: karolina na kuznetsovou na us open ma, zahrala s ni super to finale na turnaji tesne pred wimbledonem
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: presne tak, tu primo nesnasim, ale myslim, ze muzem bejt v klidu, ta to tady neda.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: me by Maria prisla dustojnou sampionkou, ale taky ji nepreju :) Karoline zmizela z cesty neoblibena Halep, i kdyz ta hrozila az ve finale. dalsi jeji neoblibena Radwanska nema formu a spis nez s ni se ve ctvrtfinale potka s Kuznetsovou, pokud se tam obe dostanou. je to pro ni vse hratelne letos, pokud neklopitne, klidne by ten grandslam vyhrat mohla. vetsi formu ma ted asi muguruza, ale ta hrozi taky az ve finale a karolina na ni umi, nemyslim, ze ji prehraje ve dvou vzajemnych zapasech v rade.

a petra nebo lucka taky muzou prijemne prekvapit.

a taky doufam, ze katka dnes v dohravce ze vcerejska urve tiebreak a srovna na sety a pak svitolinu posle domu v tretim, ale favoritka neni no.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    JOPS: jsou mnohem nachylnejsi na to se slozit psychicky, ale nemyslim, ze znovu prorazi prekvapive nejaka nenasazena. spicka je vyrovnana a z ni to muze byt fakt leckdo.
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: :-))) já jí taky nemusim, ale napadla mě jako první..každopádně kdyby to měla být třeba taková Šarapka, tak prosim Ostapenkovou :)) ideálně ale Kája!
    JOPS: Přesně proto miluju sledovat ženský tenis..loterie až do úplného konce (teda kromě Sereny)
    JOPS
    JOPS --- ---
    tipnout si viteze u zen je asi takove, jako kdyz sahnete do osudi a vytahnete jedno jmeno. Grandslam fakt muze vyhrat kdokoliv. Tam ty nalady u bab jsou strasne kolisave. A nejhorsi je, ze to neni jenom na ten den, ono to je i ze setu na set :-D Jak jinak si vysvetlit skore 6:1 a druhy set 1:6. To neni uplne normalni.

I kdyz Fedex vcera taky dostal v jednom setu 1:6 :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: jen to ne. je talentovana, ale hrozne ji nemam rad. a jak ji bylo po RG vsude plno, trpel jsem :) navic na betonu podle me nema sanci dojit tak daleko
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: Ostapenková :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: videl jsem jeden set sharapova x halep. maria hrala skvele, agresivne, vyborne se pohybovala... sice ji respektuju, ale vyhru ji nepreju, tak snad ji nekdo utne. halep ma fakt asi nejakej problem s velkejma zapasema posledni dobou. i kdyz s marii mela celkovou bilanci 0:6 .

kazdopadne halep i kerber venku v prvnim kole, pocet kandidatek na titul se zuzuje, jsem zvedavej, kdo to urve
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Vkládám naděje do Shapovalova. Bych si snad i vsadil, že se dostane alespoň do osmifinále, spíš i dál.
    Uvidíme, jak se popere s Tsongou

Vítěz asi Zverev. Podle toho, jak to bylo v Kanadě, se bojím, že Roger ani Rafa neumusí projít. Pokud projdu, tak imho Rafa, ač bych to přál Rogerovi :)
    KERB
    KERB --- ---
    KERB: takže semíčko Rafa, Fedex, Cilic, a ctvrtej nevim jestli zverev, nebo mozna querrey .. jak to vidite vy?
    KERB
    KERB --- ---
    ZBYNEK: jo mas recht, ted koukam na pavouka
    KERB
    KERB --- ---
    videlste nekdo fedexe? a halep x sharapova? jakej to byl tenis?

ZBYNEK: takze berdych by narazil v osmifinale na rafu?
    KERB
    KERB --- ---
    BELKIN: jj, prvni set byl fajn, ale zbytek bida s nouzi, Lajovic se zlomil psychicky a uz pak nic moc..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam