KLX: já myslím, že není teď reálnej důvod říkat, že Karolína nemá formu. Od přechodu na hard prohrála dva zápasy - s Wozniackou v čtvrtfinále v Torrontu a s Muguruzou v semifinále v Cincinnati (kde o kolo dřív vyřadila právě Caroline). Obě prohry byly s hráčkama top10, pokud bych bral za měřítko race, tak je to prohra s aktuálně 1. a 5. letos nejlepší hráčkou. Samozřejmě furt může přijít výkyv a může vyletět příští kolo, ale chtěl bych být optimista, šanci na úspěch má nyní velmi slušnou.
Maria a doping... já už vlastně ani nevím, jakej k tomu mám postoj. fanoušci ji buď milujou, nebo nenáviděj, mě už tak nějak obtěžujou oba tyhle vyhrocený postoje. nikdy jsem ji nemiloval, ale tenis umí zahrát parádní. a i když úplně nevěřím neúmyslnýmu dopingu, tak si myslím, že při přihlédnutí k charakteru toho prohřešku a všem okolnostem si odkroutila dost dlouhej trest.
Lucka to má nahoru, dolu... často prohraje těsně, občas tam je záblesk slušný formy a připomínka pozice v top10 před dvěma rokama... při troše toho štěstíčka může dojít daleko.
a Katka... no.. nevyšlo to :) a to tiebreak urvala a pak vedla...