• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    KERB
    KERB --- ---
    no tak co vy na to? ten nepromenenej setball ...
    WYMA
    WYMA --- ---
    mač to nebyl špatnej, zápas roku bych tomu ale asi neříkal. venus měla v klíčovejch okamžicích o něco víc jistoty v ruce, byť petra pro změnu předvedla pár úderů, kdy jsem koukal s otevřenou pusou...
    KALTY
    KALTY --- ---
    Když tak koukám na pavouka, tak je klidně možné, že bude top 4 na US open z USA. hmm
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    je to skoda. ale podle reakci fanousku na fb wta to byl epic match, aspiruje prej i na zapas roku, ale oni americani uz jsou takovy prehnany enthusiasisti. kazdopadne si to casem pustim ze zaznamu...
    KALTY
    KALTY --- ---
    To nepochopím
    JOPS
    JOPS --- ---
    jsem netusil, ze se hraje ve tretim setu tiebreak.... hovada... a prej i u chlapu.... hovada...
    KERB
    KERB --- ---
    takže nic jo? a ještě navíc v tiebreaku, omg
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ja nevidim letos vubec nic. US open nejmin oblibenej GS navic nestiham :(
    KERB
    KERB --- ---
    delpo srdcař, dobrá práce
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Je zima jak prase a hrajou tam nějaký dvě buchty, du spát.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Južnej je taková naše škola, ten umí prohrávat a ne že by s tím měl někdy problem.

Youzhny reacts badly to losing point - hits his racquet against his head
    https://www.youtube.com/watch?v=fi-CgSO9Evw
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    NIMBUS: Prohrál s ním Južnej ale byl to krásnej mač LEGEND.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    NIMBUS: Fedexa do doklidí než bys řek "tři" )
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    BELKIN: taky se mi dřív líbil víc. Delpa jsem neviděl, na Fedexe jsem si přivstal, snad už to bude rychlý.. Ráno makat, viď
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    NIMBUS: Jeste když sem mel DIGI TV tak tam nějak v te době dávali ATP a tam náhodou Kohl byl takovej muj oblibenec. Ale po čase mi přijde jako takovej německej Rosol.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    NIMBUS: Tak ty sleduješ pane. Toho germánskýho šampona da ve třech. Dneska ráno byl fakt libovej delpa.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Viděl si to pane?
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Fedex se celkem rozehrává
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    "Jak se delPo připravíš na další mač?" - "To nevím, pro mě je už tohle nejvíc" :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    To je přesně proč nemám rád tyhle us a aus openy - ze si takhle, je uz beztak vecer, otevru pivo a ono to pak konci kolem treti po pulnoci :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam