• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: hm, takže s wta finals je to, jak jsem psal, potřebují podojit erár, jinak to neuplatěj... a v tom budou mít hlavní slovo volby. ale zas Babiš je dost populista na to, aby nám ten tenis za státní koupil :D jen mě teda překvapuje, že je wta tlačí do smlouvy minimálně na 5 let, singapur to měl na 4, dauhá i istanbul na 3... pět let mi příjde dost riziková investice, když nevíte, jestli lokální hráčky vydržej tak dlouho v úplný špičce a podpořej tím zájem mezi místníma divákama.
    KERB
    KERB --- ---
    JOPS: jako jo, ale hele, tu 4hru by nejspíš evropa projela, podle mě sock x isner a konec
    KERB
    KERB --- ---
    Upoutali jsme celý svět, těší Černoška. Jedná i o Turnaji mistryň | Tenisový svět
    http://www.tenisovysvet.cz/.../4178--upoutali-jsme-cely-svet-tesi-cernoska-jedna-i-o-turnaji-mistryn
    KERB
    KERB --- ---
    k tomu supertiebreaku, .. si všimněte jak to víc sedí hráčům typu Isner .. díky tomu měl šanci na Nadala a tu využil dokonale
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    WYMA: jo no to mě přišlo před samotnou akcí taky, tak jsem to vzdal a ani nešel... a teď si říkám, že jsem tomu šanci dát mohl, že to nakonec dopadlo mnohem líp, než jsem od toho čekal.
    WYMA
    WYMA --- ---
    SPLIFFBOY: jo já vím :)) přijde mi to celý nějaký umělý, takovej instantní produkt.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    WYMA: bodovací systém je náhodou hodně dobře vymyšlenej, protože jen díky tomu máš garanci, že bude třetí hrací den minimálně v prvním zápase ještě o co hrát... a koneckonců kapitáni týmu tomu můžou přizpůsobit strategii a taktizovat, koho kdy nasadí.

supertiebreak mě taky štval, ale ten třetí den jsem za něj byl už rád, jinak by tam hráli do pondělí.
    vytýkat týmový soutěži týmový fandění... ehh... ok, stárneš :)

a o budoucnost bych strach taky neměl, ten turnaj má, co sleduju, výhradně pozitivní ohlas z celýho světa.
    WYMA
    WYMA --- ---
    názor z druhý strany - jak už jsem psal, připadá mi to jako obyčejná reality show. podivnej způsob bodování zápasů (v sobotu dvojnásobný body, proč jako?), supertiebreak, aby to netrvalo moc dlouho a lidi nebyli unavený (rozhodující set je přitom gró těhle mačů), do toho kamery, který snad zapomněli dát jenom na záchod (vyvolený). do toho nadal fandící federerovi, protože teď jsme přece tým jménem evropa... ani nemluvím o kravinách, co tým světa předvádí na lavičce.

no já nevím, asi stárnu :)))

sem zvědavej, kdo si toho za rok v chicagu vůbec všimne...
    JOPS
    JOPS --- ---
    jinak k tomu Lavers Cup.

trochu jsem se toho bal. Ze to bude pinkani, aby se nekdo nahodou nezranil, ci nedej boze neunavil. Ale kdyz jsem videl, jak to tam nekdo ve ctyrhre poslal do Nadala na siti, tak to asi fakt nebylo uplne exhibicni tempo :) To same Fedex do Kyrgiose, mu tam nekompromisne poslal balon na telo/pod nohy. Fakt to vypada, ze se jelo na ostro.

A priznam se, ze tym Zbytek sveta mi byl sympatictejsi. Nevim, zda to hosi museli hrat, ci si to fakt uzivali, ale ja se u nich bavil. Bohuzel tym Evropy byl takovej sucharskej/profesorskej. Libil se mi Nadal, jak do sebe cpal chlebicek ci co to bylo a pri tom koukal na zapas a tusim, ze Berdych vyhral game a on zatal pest ve stylu jo super.

Ale napad super, bodovani taky dobre (po dvou hracich dnech je porad o co hrat), nikdy jsem nebyl moc priznivec supertiebreaku, ale tady to docela dobre fungovalo. Myslim si, ze tenhle "exhibicni" turnaj ma budoucnost.
    JOPS
    JOPS --- ---
    N_I: jj a ma vyssi rotace u micku nez Nadal :)
    N_I
    N_I --- ---
    SPLIFFBOY: Velky prekvapeni, fakt krasnej zapas s Rogerem!

Kdo me jeste prekvapil byl Jack Sock, nic sem o nem nevedel a par uderu tam dal hlavne z forehandu jak pan!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    hlavne Nick hral celej vikend skvele! toho talentu je takova skoda, kdyby mel trochu vic sebekazne a umel se stejnym nasazenim hrat i obycejny turnaje vcetne uvodnich kol, dokazal by velky veci...
    KALTY
    KALTY --- ---
    JOPS: taky tak nějak napůl.
    JOPS
    JOPS --- ---
    asi budu za hajzla, ale fandil jsem v poslednim zapase Kyrgiosovi :) Chtel jsem si to jeste uzit tou posledni ctyrhrou :) kua drat :)
    KERB
    KERB --- ---
    NEVADA_: long live the king
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    a laver cup dobry, nakonec me docela mrzi, ze jsem listky na dnesek prenechal kamaradovi, cekal jsem, ze evropa to skrz svou papirovou dominanci dotahne v jednom, max dvou zapasech a ze cela ta soutez nebude mit atmosferu... zjevne jsem se v obem zmylil :)))
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jezis to byly nervy :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: oni ho nechteji "ukoncit v singapuru", singapur proste ma smlouvu do 2018, Istanbul i Dauha mely predtim trilety kontrakty. a Cernosek o tom uz jednou mluvil do medii pred par mesici, ale tehdy rikal, ze bez vyznamny pomoci od statu je to financne nedosazitelny v Praze. kazdopadne byla by to bomba, ja v tom duchu i komentoval neco na fb strankach wta po lonskym rocniku, protoze atmosfera v Singapuru stala celkem za hovno :)
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    A přesto je Roger král! :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KERB: Pred chvili sazka mela kurz na federera 2:50 a nicka 1:60 :)))
    Uz to zmenili:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam