• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    WYMA: Neni ten super-tiebreak nahodou uz zavedena vec?
    WYMA
    WYMA --- ---
    KOMENTÁŘ: Laver Cup. Okno do budoucnosti, či past na kavky? - iDNES.cz
    https://sport.idnes.cz/...aver-cup-hokejovy-svetovy-pohar-f9z-/tenis.aspx?c=A170926_095309_tenis_par
    JOPS
    JOPS --- ---
    SPLIFFBOY: nechci sem tahat politiku, ale vy fakt myslite, ze vyhraje Babis ? :) to fakt ne :)
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: to asi jo, ale problem s navstevnosti hrozi vsude, ale v Evropě asi možná trochu míň
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Ale zase je v Praze větší pravděpodobnost, že přijedou fanoušci/diváci z Německa a Polska. A potažmo z různých koutů Evropy celkově.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: bezpochyby... ale singapurskou kasu to boli asi mene ;)
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: ale tak to je asi problém, kterej je na bíledni všude na světě ne?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: bavime se o akci, ktera trva tyden. v singapuru to prave v uvodnich fazich turnaje vypadalo dost zalostne a to ma jejich hala kapacitu asu 7000 lidi. tady se bojim, ze bez lokalni hracky jeste jakz takz natahnes lidi na prvni rocnik, dva, ale pak zvedavost a zajem opadne...
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: tak doufám, že to klapne, nemyslim si, že pokud tam nebude češka, že lidi nepřijdou (jakože bude) -)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: sám černošek zmiňuje nutnost vládní pomoci a podpory Prahy. předpokládám, že konání takové akce lze podpořit z nějaké rozpočtové kapitoly ministerstva školství, tělovýchovy a sportu, nicméně to jsou moje laický domněnky, ve státním jsem se nikdy nepohyboval.
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: a myslis, ze na to ma vliv vlada? neprideluje na to love spis magistrat? ja nevim jen se ptam
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: to podle mě určitě nemyslel, řešit po komunálních volbách 2018 pořádání ročníku wta finals 2019 je už pozdě.
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: a nemyslel spíš magistrátní volby 2018?

jinak kdo sledujete wuhan, petra se trápí s pengovou šíleně ... -)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: hm, takže s wta finals je to, jak jsem psal, potřebují podojit erár, jinak to neuplatěj... a v tom budou mít hlavní slovo volby. ale zas Babiš je dost populista na to, aby nám ten tenis za státní koupil :D jen mě teda překvapuje, že je wta tlačí do smlouvy minimálně na 5 let, singapur to měl na 4, dauhá i istanbul na 3... pět let mi příjde dost riziková investice, když nevíte, jestli lokální hráčky vydržej tak dlouho v úplný špičce a podpořej tím zájem mezi místníma divákama.
    KERB
    KERB --- ---
    JOPS: jako jo, ale hele, tu 4hru by nejspíš evropa projela, podle mě sock x isner a konec
    KERB
    KERB --- ---
    Upoutali jsme celý svět, těší Černoška. Jedná i o Turnaji mistryň | Tenisový svět
    http://www.tenisovysvet.cz/.../4178--upoutali-jsme-cely-svet-tesi-cernoska-jedna-i-o-turnaji-mistryn
    KERB
    KERB --- ---
    k tomu supertiebreaku, .. si všimněte jak to víc sedí hráčům typu Isner .. díky tomu měl šanci na Nadala a tu využil dokonale
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    WYMA: jo no to mě přišlo před samotnou akcí taky, tak jsem to vzdal a ani nešel... a teď si říkám, že jsem tomu šanci dát mohl, že to nakonec dopadlo mnohem líp, než jsem od toho čekal.
    WYMA
    WYMA --- ---
    SPLIFFBOY: jo já vím :)) přijde mi to celý nějaký umělý, takovej instantní produkt.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    WYMA: bodovací systém je náhodou hodně dobře vymyšlenej, protože jen díky tomu máš garanci, že bude třetí hrací den minimálně v prvním zápase ještě o co hrát... a koneckonců kapitáni týmu tomu můžou přizpůsobit strategii a taktizovat, koho kdy nasadí.

supertiebreak mě taky štval, ale ten třetí den jsem za něj byl už rád, jinak by tam hráli do pondělí.
    vytýkat týmový soutěži týmový fandění... ehh... ok, stárneš :)

a o budoucnost bych strach taky neměl, ten turnaj má, co sleduju, výhradně pozitivní ohlas z celýho světa.
    WYMA
    WYMA --- ---
    názor z druhý strany - jak už jsem psal, připadá mi to jako obyčejná reality show. podivnej způsob bodování zápasů (v sobotu dvojnásobný body, proč jako?), supertiebreak, aby to netrvalo moc dlouho a lidi nebyli unavený (rozhodující set je přitom gró těhle mačů), do toho kamery, který snad zapomněli dát jenom na záchod (vyvolený). do toho nadal fandící federerovi, protože teď jsme přece tým jménem evropa... ani nemluvím o kravinách, co tým světa předvádí na lavičce.

no já nevím, asi stárnu :)))

sem zvědavej, kdo si toho za rok v chicagu vůbec všimne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam