• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    MEESHA: Akorat to bylo 3:0 a 30:0, ale jo, slozila se slusne.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ad Karolina, ja jsem spala, ale psala mi kamoska, ze koukala a v 1. setu za stavu 4:0 a 40:0 si sla lehnout a najednou za hodinu hotovo vymalovano a presne s opacnym vysledkem :/
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    ty vole takhle si projet prvni set....
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    LEHUOK: Posli link
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    je to marny. nepromenit s Rogerem dva setbally a pak projet tiebreak... takhle ten grandslam proste nevyhraje
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    SPLIFFBOY: Jo dik, uz jsem neco pogooglil, ale tech svinstev co mi firewall zachytil, no fuj :)
    Pro priste najdu nejakou dobrou sazkovku.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ZBYNEK: nekoukal, probral jsem se, kdyz prohrala prvni set, a spal radsi dal

Berdych zatim so so... ziskal sice break uz v druhym gamu, ale servis mu moc nepise. Roger ma nastesti zatim dost vykyvy. ale break ted smaznul, takze Berda nedopodaval.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    LEHUOK: ja pouzival batman stream nebo tak nejak, nevim jestli jeste slape. taky jsem si navyknul pak na videa z portalu sazkovej + grandslamy koukam na eurosportu, kterej mam.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Tomáš má hned na začátku break! :-) Škoda že za chvíli jedu na jednání a nebudu to moct sledovat celé :-(

Jinak podle průběhu prvního setu vedla Plíšková 3:0 a set prohrála 3:6
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    LEHUOK: Streamy nabízejí v podstatě všechny sázkovky, já osobně koukám přes tipsport...

Hmmm, Halepka vyhrála 6:3, 6:2. Podle výsledku celkem jednoznačné :-( Koukal na to někdo?
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Zdar, existuji este nejake dobre zdroje na streaming nebo uz je to passe? Chtel bych videt Berdu s Fedexem, ale SkySports nemam, a muj drive oblibeny zdroj lshunter.tv uz zda se nefunguje (zkousel jsem vcera na Rafa - Cilic a nic). Diky
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ten Chung nebude zadny orezavatko, kdyz ma takovouhle vlnu. Kazdopadne drzime palce proti Fedexovi.
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: jj -)

zbynek., jj chudak rafa, bylo mi ho lito, bylo videt jak se premaha, ale cilic si to zaslouzi
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    hm. venku je i Dimitrov... cloveku by se skoro zas chtelo zacit s tim ukridlenym "jestli chce Tomas jeste nekdy vyhrat grandslam, tak ted je ta spravna chvile..." ... no ale pak si vzpomene, ze Tomas... a kolikrat uz si to rikal... a zas tu myslenku necha plavat :D
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Nadal nedohrál a dál jde Čilič...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: tak ta nejtezsi souperka ji ceka ted. jestli to da, tak hypoteticke dalsi souperky Kerber-Wozniacki uz budou mit co do obtiznosti sestupnou tendenci
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: a taky rikam o krok blize, tzn. je tam tech kroku samozrejme vic
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: samozrejme myslim na finale -)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: no svitolina je v opacny pulce pavouka, to zatim moc ulehceni neni. pro karolinu bude ted klicova halep, myslim, ze tentokrat by ji prehrat mohla... ale vlastne jsem jejich zapasy moc nesledovl. jen vim, ze simonu trapi kotnik, tak treba ji to nebude tak behat :D

pak bude dost dobre mozna v ceste kerber, ktera letos znovuobjevila svou predlonskou formu, ty holce evidentne nedela dobre vysoky zebrickovy postaveni..
    KERB
    KERB --- ---
    takže svitolina venku, karolina o krok blize titulu .)
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Tak čtyřhra holkám bohužel nevyšla :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam