• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    QAZZZ
    QAZZZ --- ---
    Caro zatim prekvapuje, cekal jsem rozpad po nedopodavanem 1. setu..ted se uvidi. Nicmene pekny finale.
    N_I
    N_I --- ---
    odlehcime...:)

berdych rosol..to je repre..civoe..:)

Tenista Lukáš Rosol se čtvrt roku po rozvodu s Míšou Ochotskou zasnoubil!
    KERB
    KERB --- ---
    tohle me pobavilo .)

Watch: Federer Whips Bill Gates Into Shape... For a Good Cause | ATP World Tour | Tennis
    http://www.atpworldtour.com/en/news/federer-trains-gates-for-exhibition-january-2018
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Pobavila mě jedna věta v rozhovoru s Berdychem: "První set šance byla, bylo to jen o pár balonech a o jednom míči."
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    mno, kromě prvního setu byl Tomáš bez šance, on na ty nejlepší prostě nemá, v přenosu řikali, že hráče top 2 neporazil asi 5 let.. to mluví za všechno
    KERB
    KERB --- ---
    jj, ten prvni set ho poslal do kolen, ted je to uz debakl
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    MEESHA: Akorat to bylo 3:0 a 30:0, ale jo, slozila se slusne.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    hm. a je vymalovano. jdu delat neco uzitecneho, tohle dokoukavat nepotrebuju...
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    MEESHA: Jedu z batmanstream..
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ok, tak to mam na eurosportu online
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ad Karolina, ja jsem spala, ale psala mi kamoska, ze koukala a v 1. setu za stavu 4:0 a 40:0 si sla lehnout a najednou za hodinu hotovo vymalovano a presne s opacnym vysledkem :/
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    ty vole takhle si projet prvni set....
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    LEHUOK: Posli link
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    je to marny. nepromenit s Rogerem dva setbally a pak projet tiebreak... takhle ten grandslam proste nevyhraje
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    SPLIFFBOY: Jo dik, uz jsem neco pogooglil, ale tech svinstev co mi firewall zachytil, no fuj :)
    Pro priste najdu nejakou dobrou sazkovku.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ZBYNEK: nekoukal, probral jsem se, kdyz prohrala prvni set, a spal radsi dal

Berdych zatim so so... ziskal sice break uz v druhym gamu, ale servis mu moc nepise. Roger ma nastesti zatim dost vykyvy. ale break ted smaznul, takze Berda nedopodaval.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    LEHUOK: ja pouzival batman stream nebo tak nejak, nevim jestli jeste slape. taky jsem si navyknul pak na videa z portalu sazkovej + grandslamy koukam na eurosportu, kterej mam.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Tomáš má hned na začátku break! :-) Škoda že za chvíli jedu na jednání a nebudu to moct sledovat celé :-(

Jinak podle průběhu prvního setu vedla Plíšková 3:0 a set prohrála 3:6
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    LEHUOK: Streamy nabízejí v podstatě všechny sázkovky, já osobně koukám přes tipsport...

Hmmm, Halepka vyhrála 6:3, 6:2. Podle výsledku celkem jednoznačné :-( Koukal na to někdo?
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Zdar, existuji este nejake dobre zdroje na streaming nebo uz je to passe? Chtel bych videt Berdu s Fedexem, ale SkySports nemam, a muj drive oblibeny zdroj lshunter.tv uz zda se nefunguje (zkousel jsem vcera na Rafa - Cilic a nic). Diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam