• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    KERB
    KERB --- ---
    ALI_EN: jj, ale po 13 vitezstvi v rade klobouk dolu... nemela chvili volna, dva turnaje za sebou vyhrany... bylo videt, ze ji to stoji hodne sil, ale podle me to hlavni byl servis, bida... ten ji nepodrzel
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    KERB: petra me mrzi daleko vic nez karolina, ale bylo na ni videt ze se spis trapi. vyzarovala uplne jinou energii nez kontaveit, spis teda nulovou, kontaveit vypadala spis pozitivne. ale v nejakym komentari k tomu vypadala zas vysmate, takze asi pohoda.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: Serenu podle me porazi Maria. sice ji sazkovy lehce favorizujou, ale vic verim strojovy Marii. a turnaj pak vyhraje taky ona nebo Halep, ktera by se konecne mohla posbirat v bojich o grandslam :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    KERB: Já se dneska těším na souboj s Verdascem :))
    KERB
    KERB --- ---
    jsem zvědavej na jokera, že by se konečně probral po roce k nákejm výkonům? vyhraje nadal to je jasný....

serena stále kraluje.. i po porodu, uvidíme :)
    KERB
    KERB --- ---
    NIMBUS: jj, pekne se posouvá, je to nakejch 5m tedka ne?:)

plíšková slušně vyhořela, viděl jsem první dva gemy jenom... a pak koukám, za hodinu hotovo :/

petra mě mrzí, ten servis byl ale opravdu žalostnej na její poměry a kontaveit vrátí vše
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    todle je super rozhovor po vyřazení, takovou ji nepamatuju
    Mám za sebou skvělou antukovou sezonu, řekla pyšná Kvitová — French Open — ČT sport — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...am-za-sebou-skvelou-antukovou-sezonu-rekla-pysna-kvitova/#mmid-730557
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Klobouk dolů před Kontaveit, jak jí to lítalo, jaké balóny vracela. Hodně se štěstím, i to skóre vypovídá o vyrovnanosti...

Oproti tomu Karolína dostala šílenou nakládačku.

Takže už zbývá jenom Bára...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    no.. tak aspon to bylo rychly :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak tohle byl od Petry hodne utrapenej vykon. jednou to prijit muselo, serie 13 vyher byla pusobiva, dnes to proste nefungovalo. servis se nedostavil, spousta darovanych bodu z DF, a skoro 60? UE. Kontaveit navic hrala chvilema neskutecne a kdyby ji nesvazovalo v koncovkach nervozita a Petra v sobe naopak pod tlakem nebudila obrovskou bojovnici, mohl byt vysledek mnohem jasnejsi nez 7:6, 7:6. tak ted by mi mohla Karolina spravit naladu prevalcovanim Sharapove... :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak v českém derby uspěla Bára, čekal jsem spíš Katku :)

velké překvapení je pro mě ale vyřazení Svitoliny, která určitě byla mezi favoritkama... což může pomoct Báře ve čtvrtfinále, pokud se tam probije... a Petře v semifinále, kde jim hrozil střet. obecně je teď teda Petřina strana pavouka imho celkem snesitelná, i když zaříznout ji může pochopitelně už dnes velmi nebezpečná Kontaveit.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jo ony uz mezitim dohraly :D a dalsi kolo Karolina vs Maria, to muze byt zajimavy :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ZBYNEK: fandim Karoline, protoze ma realnou sanci dojit daleko. Lucka se teprve zacala vracet po nemoci a i kdyby ji to v tomhle zapase vyslo, obavam se, ze velmi zahy na turnaji skonci
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    No vida, hned na začátku má Lucka break...

Komu fandíte? Statistika je celkem jasně pro Karolínu, Lucce se dařilo jenom v Praze: http://www.tenisportal.cz/vzajemne/pliskova/safarova/
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak at to Berdychovo trapeni odlehcime... :D ja mam Sasu cim dal tim radsi

'Where you from, buddy?' - BBC News
    https://www.bbc.com/news/av/world-44311160/where-you-from-buddy
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Kluk, kterýmu nefungovala hlava
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Z Tomase se proste svatbou stal fotr...
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    NIMBUS: kolik sezon uz si tohle rikame, co :)))
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tim spis kdyz Chardy teda ani zadnej mladik neni.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    NIMBUS: no tak "soustredeni se na GS" v jeho pripade ale neznamena, ze se neucastni ostatnich turnaju, to je jen takova nobl vymluva pro neucasti v davis cupu. a ted ma za sebou pet porazek v prvnim kole, coz je fakt smutnej pribeh. jasny, prize money 40000 euro za prvni kolo RG je urcite prijemna odmena, na druhou stranu ony naklady Tomase s tymem budou astronomicky, i kdyz aktualne neplati trenera. a pri prohrach takhle zkraje bude asi bud brzy ve ztrate a nebo bude muset prehodnotit svoje naroky na zazemi. jako vydelano urcite ma a po jedny blby snure proher mu krach nehrozi, za me je jen otazkou, jestli ho prorhavat s mladejma puskama vydrzi bavit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam