• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Jsem to s tím sebevedomim a nervama zakriknul. Druhej set jeste dobrej start, rychly vedeni 2:0, ale pak se Bertens zkoncentrovala a Vondrousova sesypala..z 6 gamu jen 3 fitfteeny, servis se odporoucel, takova skoda. Snad se jeste ve tretim vybicuje, kdyby hrala jak v druhe puli prvniho setu a dostalo Bertens pod tlak, tak to muze urvat.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SPLIFFBOY: Dik za popis, ted nestiham sledovat.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    vondrousova skvele prvni set! Zacatek sice hodně rozpacity, ale nakonec se rozehrala, na 20 let naramne chytra hra, skvele zkracovni hry stopbally, pevny nervy a prekvapivy sebevedomi. Na to,ze Marketa ma v porovnani s lonskem dost nijakou sezonu a Bertens ma zivotni formu, rozehrala zapas vyborne! Doufam, ze to dokonci...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Podle statistik vypada, ze Vondruskova hraje vyrovnany zapas. Ted ziskala prvni set v tie breaku.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ONDRA_99: ja to letos moc nezvladam...jeste tak prvni dva zapasy z programu,na nocni neni casani sila,tak pak ze zaznamu. Vcera jsem koukalna Strycovou s Mertens, ale jak mam Barin temperament rád, tak tentokrat me vylozene srala. Vsechno to vztekani,krik, mlaceni raketou o zem, pripadne sama sebe do hlavy... Prepinal jsem :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SPLIFFBOY: Uvidime. Dneska to byl zajimavej zapas. Mne se treba libilo, ze otocila jeste ten druhy set, tam uz ji "teklo do bot", ale vzdy kdyz bylo hodne potreba, tak zabrala a nebala se treba i pri brejk ballu souperky dat riskatni mic hodne po care. A v tie breaku ukazala klidne nervy oproti souperce a prakticky k nicemu ji nepustila. Jinak ale US Open je na sledovani tema casama hrozny peklo :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Tak Karolína je v osmifinale, ale podle sazkovek v nem bude favoritkou v zebricku nize postavena Barty. A jak koukam ted na zaznam sester Wiliamsovych, i kdyby se Karolina do ctvrtfinale pres Brady dostala, nezda se, ze by ve sve letosni forme mohla Serenu ohrozit.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: nevidel, bylo to od pul paty rano :) mozna mrknu na zaznam, pac ji vazne celkem chvalej a taky jsem ji dosud nevidel hrat. jinak siniakova postoupila o den driv ;)
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: no to cumim, videls to? muchovou jsem jeste hrat nevidel... taky siniakova jde dal jsem koukal

jinak murray je porad v pr..... jako verdasco je silnej souper to jo, ale proste neni zpatky ani nahodou..

to wawra se vraci, uz predchozi turnaj tam dal silny soupere, snad kyrgiose a nishikoriho nebo schwartzmana jestli si dobre vzpominam...?

kdo jste videl djokera.. se trapil s fucsovicsem v tom vedru, pak ale spolknul neco na zaludek a zacal to sazet, dal mu snad 10 gamu za sebou a nazdar... :)

SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    TELVIS: to je az moc silny vyjadreni. nema rozhodne idealni sezonu, jako kdyz vloni vyhrala wimbledon, ale porazi furt i top hracky a treba v race ji patri 12. pozice letos zatim
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    SPLIFFBOY: ale asi je taky potreba rict ze mugu hraje posledni dobou docela tuzku. Coz nijak nesnizuje vykon Muchovy. Dobry je ze se z toho nepodelala a dala to!
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    A Bára s přehledem 6:0, 6:1
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    wow! muchova vyradila muguruzu! premyslel jsem pred spanim, jestli se to muze stat, ale mavl jsem nad tim rukou, ze jakkoliv by to bylo mily, je to scifi a uz jen ucast je uspech. a ona ji porazila a podle reakci skvelym tenisem, ac neni potazmo (pred us open nebyla) ani v top200.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ZBYNEK: no a Vondrousove zase skrecla Buzarnescu jako souperka, jejiz vyskyt v pavouku jsem skrz to osklive vypadajici zraneni jen nekolik malo tydnu zpet vubec nechapal. to uz je holt takovy nesvar grandslamu, ze body a prize money k tomuhle motivujou. a pro Marketu asi dobre, lucky loosera Barthel by mela prehrat....
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Veselý se na poslední chvíli kvůli zranění odhlásil...

Zajímavé podívat se na počet skrečí v prvním kole. Otázka kolik z nich nastoupilo jenom kvůli startovnému
    KERB
    KERB --- ---
    no tak vida, halep venku .)
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    SPLIFFBOY: Jo, to je mi jasný... Jenom je spíš zajímavé to načasování u obou holek :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ZBYNEK: v clanku o skreci petry jsem cetl, ze jeji ucast na us open ohrozena neni. tohle je podle me spis preventivni, limituje ji rameno a nechce to lamat pres koleno, kdyz zbyvaj jednotky dnu do grandslamu. podle me byla petra ze zbytku pavouka nejvetsi favoritka na titul v new haven, ale podnik tyhle kategorie nestoji za riziko prijit o grandslam
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Petra kvůli ramenu vzdala po prvním setu :-(

Karolína kvůli ramenu ve čtyřhře ani nenastoupila.

Tak uvidíme jak se připraví na US Open...
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    KERB: Víkend předtím hraje Davis cup a prý se na to necítí...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam