• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Tak já si po dlouhý době vstadil (abych mohl zase sledovat streamy), vyberu si nejtrapnější kurz 1,03 a on si Fedex klidně prohraje... :-/
    KERB
    KERB --- ---
    a fedex se trapil s vedrem, nebo .. videl ste to nekdo?
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    NIMBUS: uz dohral...
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Jinak ještě hraje Roger :-3
    BISCUIT13
    BISCUIT13 --- ---
    ma obrovskej potencial a jestli se nezblazni, muze bejt brzo v top 20. strasne se mi na ni libi, ze vypada dusevne o kus dal nez je u tech nasich zenskejch bezny. mozna trochu chlap :-) nevysiluje, je koncentrovana, zadny hystericky vylevy ani trapny hecovani po kazdym vyhranym micku, umi zabojovat a nevzdava se... snad jen ten servis.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Ale hrala slusne. Na konci ty grimasy od bolesti mluvily za vse
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Jee,skoda,to uz neni dobry
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Ha! Jestli pujdou do tretiho, tak se muze stat cokoliv. Ale rekl bych, ze Tsurenko ma fakt krece, kdyz si porouci sul...
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    A teď sama ztratila podání :-(
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Verim, ze to dotahne. Navic je ta holka fakt talentovana, na 19 let super... Hraje chytre, variuje, stopbally, prechody na sit, prohozy... Neco velkyho by z ni mohlo bejt jednou :) a na osmifinale grandslamu a ty podmínky s vedrem ma podle me silny nervy a hlavu.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Škoda toho ztraceného breaku...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Ne, je tam!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Že by to Lesia jeste zdramatizovala? A toho kriklouna nekdo asi v pauze mezi setama umlcel :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Me to prijde,ze ma krece do stehen
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    SWALLOW2: brutalni vedro se silenou vlhkosti. ale Tsurenko se drzi mezi kazdou hrou za levy trisla.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Tsurenko uz sotva chodi, tohle nemuze dohrat. Jestli marketa ziska prvni set v tiebreaku, tak oponentka vzda. I kdyz i marketa je po hodinovym prvnim setu zjevne hotova. A v publiku je hrozne urvanej fanousek tsurenko :D
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    MARSHUS: Co se to tam deje? vedro? Obe vypadaji ze leknou :(
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    Tsurenko to vzda to vypada..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    No konecne na eurosportu skoncila Osaka x sabalenko a pustili vondrousovou s tsurenko. A nevypada to vubec marne, marketa otocila z 1:4 na 4:4, tsurenko vypada unavena a frustrovana, jezis ja bych ty vondrousovy tak pral pokracovat... Navic osaka v dalsim taky neni nehratelna
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam