• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    KERB
    KERB --- ---
    helejte nějak mi nemaká batmanstream už nějakou dobu, nevíte o nějaký alternativě?

věříte dneska berdychovi ,.)?
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    SPLIFFBOY: Snad bude odpoledne klid, abych se podíval a držel palce... Snad se dal během pauzy dohromady...

Mimochodem po delší době ve čtyřhře nastoupí Djokovic a Djokovič :-)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak mame tour zpet pro novou sezonu (letos mi to fakt chybelo!) a koukam, ze Tomas hraje dnes odpoledne v Dauha po vic jak pul roce zapas... tak jsem zvedavy.

a Karolina v Brisbane otocila z prohravaneho setu a breaku s Putintsevou a v pristim by mohla narazit na Bouzkovou, pokud ta zvladne zapas se Stosur.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    nekdo uz to mlceni musi prolomit... ja to Sasovi hrozne preju! :D
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    NIMBUS: Dekuju
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    SWALLOW2: já koukám na Tipsport na webu..
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Davaji nekde ATP Finals? Diky moc
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Po Šafářové další oznámení konce kariéry:
    Tenistka Agnieszka Radwaňská ukončila kariéru, na kurtech končí kvůli zranění | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/sport/tenis/agnieszka-radwanska-konec-kariery-tenis_1811141648_bor
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    TELVIS: Taky neak nechapu tu chvalu toho zapasu z pohledu kvality. Cely zapas byl o tom ktera z tech dvou toho pokazi min.
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    a asi bych si dovolil rict ze obzvlast ten treti zapas zadna krasa nebyla. Katerina proste 'jen' ke konci udelala min chyb. Ale nervy to byly strasny:))
    KALTY
    KALTY --- ---
    TELVIS: jj ale nakonec to ubojovala. To jsem fakt čuměl.
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    KALTY: ten posledni byl silenej. Jak zacla v patym gamu bulet, tak sem si rikal ze to je konec..
    KALTY
    KALTY --- ---
    Musím říct, že ty zápasy byly luxusní. Gratuluji
    KERB
    KERB --- ---
    no takže, .. asi tady budu první, kdo pogratuluje -)
    JONYY
    JONYY --- ---
    Nevite od kolika hrajou dospěláci?
    KLX
    KLX --- ---
    ZBYNEK: Kvitule je pořád nemocná?
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    V sobotu začne Bára proti Kenin (33 x 52) a pak Káča proti Riske (31 x 63)...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    lol, tak americka nominace je dobrej vysmech. konecne se objevilo neco, co ukonejsilo muj zal, ze jsem totalim selhanim systemu ticketportalu poprve prisel o zazitek finale v sazce. sice ted nepochybuju o dalsi ziskane mise... ale v tehle podminkach tam byt ani nepotrebuju.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Nominace na finále FED Cupu:

Petra Kvitová (7), Karolína Plíšková (8), Kateřina Siniaková (31) a Barbora Strýcová (33)
    (minulej týden jsme v hospodě řešili, která Bára asi bude nominovaná; jestli sehranej deblovej pár nebo Strýcovka)

Danielle Collins (36), Sofia Kenin (52), Alison Riske (63) a Nicole Melichar (874)
    (překvapuje mě, že nehraje Sloane Stephens ani Madison Keys)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam