• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ze si na AO dojde Tomas pro GS titul, tomu snad tentokrat vyjimecne nemohl verit ani on sam. za me je dulezity, ze ma Tomas formu, moc jsem jeho navratu do spicky po pul rocni pauze neveril. i kdyz nejsem moc jeho fanousek, jsem rad, ze jsem se asi mylil. pokud bude hrat takhle, muze se vratit urcite do top20, treba i top10. a to je super, tim spis kdyz povazim, jaka mizerie prichazi v ceskym muzskym tenisu po nem.
    KERB
    KERB --- ---
    KERB: jo aha berdych osmifinale s nadalem, tak to nejspis nebude ani to ctvrtfinale. skoda predtim toho finale v dauha ten titul by si zaslouzil .-)
    KERB
    KERB --- ---
    ALI_EN: jj taky je mi nesympaticka... jak umela panna vzdycky, ale kdo vi
    KERB
    KERB --- ---
    ALI_EN: proste nejsvetejsi trojice opet, tam neni jediny zavahani. berdych skonci zas ctvrtfinale nebo semicko proste on musi byt schopnej porazit na slamu aspon dva z trojice jinak ten titul nevyhraje nikdy. ale pravdou je ze ma fazonu ted solidni, necekal sem ze diega takle smazne
    KERB
    KERB --- ---
    verdasco x cilic 4. set zatim to nej co jsem letos na ao videl
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    MESKALITO: rafa je podle me robot. Snad alespon Tomas nedostane uplne nacouzino.
    jinak jeste ta Berdichova vopice je teda slusne nesympaticka zenska...
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    ALI_EN: bohužel když teď vidím toho rafu, tak mu moc šancí nedávám...
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    Berdych teda vybornej. Jak vubec neni muj salek kavy, tak ted me bavil a hlavne jsem mu od zacatku verila, ze Diega uhraje, ackoliv za lepasho povazuju Argentince. Fakt vybornej vykon, soustredenej, profesionalni, sebevedomej
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    CYBI: Byla o tridu nekde jinde, ale vam se jako na tu serenu chce koukat? :)
    CYBI
    CYBI --- ---
    SPLIFFBOY: jak si rekl, tak se stalo :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    CYBI: to je podle mě úplný scifi, Serena ji smazne jak nic.
    WYMA
    WYMA --- ---
    MESKALITO: to nevím
    CYBI
    CYBI --- ---
    Tak co ta Bouchardova? Podle me by mohla proti Serene neco uhrat, vypada to, ze se do toho snad zase dostava...
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    WYMA: jo tak to sem hned zrušil :) jen mě pls můžeš trochu navést, jsou tam někde zpracované ty highligty nebo musím proklikávat jednotlivé kurty/pořady?
    WYMA
    WYMA --- ---
    MESKALITO: mě to taky přijde jako slušná služba. akorách bacha, předplatný se automaticky prodlužuje, takže je potřeba si to pohlídat.
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    NIMBUS: bohužel to nedá už už to načítá a pak to hodí fail :( ale díky

WYMA:ale jo když to jde měsíčně, tak za tu cenu proč ne,dík
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    MESKALITO: nebo takto si to odzkoušet přes plugin do prohlížeče https://hola.org/
    WYMA
    WYMA --- ---
    MESKALITO: eurosport player, 5 euro/měsíc. ale tos asi nechtěl slyšet :)
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    kde se dá koukat na highlighty z AO? na ofiko youtube kanále je to pro naší zemi bloklé
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: přitom neztratila na síle, to jsou nehorázný bomby...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam