• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    KERB
    KERB --- ---
    MESKALITO: to otocila z 1:5 jo? si delas....
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    krutě, za stavu 5:1 ve třetím sem fakt nevěřil ani ťuk
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Pritom, jak Kvitova zatim hraje, uz si vubec nepripoustim, ze by ji mohla Collins v SF zastavit. Moc bych ji pral treti GS a post jednicky. A jak byla na mekko pri pozapasovym interview na kurtu pri otazce, zda cekala pri tech svejch srackach v minulosti, ze bude zase nekdy hrat na takovy urovni, ze pujde do semi na grandslamu...
    KERB
    KERB --- ---
    KALTY: jj petra nabusena to finale by to mohlo bejt.

jak rikam stefanos je eso, vitezstvim nad bautistou, kterej hral fakt dobre dokazal, ze to nebyla nahoda. ja vam rikam ten to musi cely vyhrat, chci ho videt proti nadalovi!
    KALTY
    KALTY --- ---
    Kvitka slušně. Gratulace
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Pliskova uspesne v QF... Asi bych ji tam vic pral Serenu jako souperku. Bilanci ma na pomer vyher a proher s obema stejnou, Serena na AO zatim tak silne souperky nemela, mohla by ji dat... Plus konec Halep by Petru priblizil postu nr. 1
    KERB
    KERB --- ---
    MESKALITO: tywe presne. stefanos je eso, dneska si me teda ziskal,budu ho sledovat. to odhodlani... ve 20 se nerozklepat z legendy. trochu mi v zaveru bylo fedexe lito, pac ten uz moc casu nema, ale proste nevymyslel nic, snad ve vsem krome servisu ho tsitsipas prehral. wow
    LOKATOR
    LOKATOR --- ---
    Tomáš už na vrcholu bohužel byl a to že se držel tak dlouho v první 10,je dobře odvedená práce nejen jeho ale i jeho týmu. A Kvitka vždy když tak lehce porážela své soupeřky,tak najednou přišel totální zkrat a prohra nehodna takové hráčky.Snad se to zase nesplní tet na AO.Plíškovou nemám rád :)
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    super zápas a asi sem prvně přál proti fedexovi
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: petra klobouk dolu ma na to letos. je to dobre postaveny.

jinak krasna prilezitost sledovat fedexe a tsitsipase zajima me kde bude tenhle borec za par let az nabere zkusenosti.
    KERB
    KERB --- ---
    BIOBOID: tyjo nevim, to je za me teda opravdu postaveny na vode...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Obdivuju ty, kdo si privstali na Tomase. To skore prvnich dvou setu vypada krute.

Petra zatim v QF s Barty, ktera porazila Sharapovou. Ma teda letos stesti, ze ty nebezpecnejsi souperky ji vetsinou nekdo driv odstrani. I kdyz zrovna pri aktualni forme by se mohla merit i s tema nejsilnejsima, zatim vlastne ani moc nemusela. Aspon usetri sily, ve svy pulce pavouku je ted podle me nejsilnejsi, papirove je silnejsi jen Stephens, finale by bylo skvele. Navic je ve hre pozice jednicky.

Druha pulka pavouka je osemetnejsi, myslim, ze pres Muguruzu Karolina projde, ale v QF to bude Halep nebo Serena, tam uz to bude sakra těžký. Kazdopadne skvelej grandslam pro obe nase nejlepsi hracky.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Djokovič, Nadal a Federer (dříve i Murray) jsou natolik odskočeni od zbytku světa a tak strašně dlouho, že to je fakt neuvěřitelný. Jsem rád, že si je mohl užívat v době, kdy byli všichni na vrcholu. Řekl bych, že to byla zlatá éra tenisu. Každý jiný, každý osobnost, úžasný zápasy.
    Ovšem forma Nadala, kdy naprosto dominoval a byl jako stroj s tělem kulturisty, rozhodně svádí k domněnkám, že čistý být nemohl. Stejně tak jako v té době dominovali Španělé v hrozné spoustě sportech. Třeba v budoucnu se to někdy dozvíme...
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    V neděli si nepřivstat? Rafa oder Tomáš?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ze si na AO dojde Tomas pro GS titul, tomu snad tentokrat vyjimecne nemohl verit ani on sam. za me je dulezity, ze ma Tomas formu, moc jsem jeho navratu do spicky po pul rocni pauze neveril. i kdyz nejsem moc jeho fanousek, jsem rad, ze jsem se asi mylil. pokud bude hrat takhle, muze se vratit urcite do top20, treba i top10. a to je super, tim spis kdyz povazim, jaka mizerie prichazi v ceskym muzskym tenisu po nem.
    KERB
    KERB --- ---
    KERB: jo aha berdych osmifinale s nadalem, tak to nejspis nebude ani to ctvrtfinale. skoda predtim toho finale v dauha ten titul by si zaslouzil .-)
    KERB
    KERB --- ---
    ALI_EN: jj taky je mi nesympaticka... jak umela panna vzdycky, ale kdo vi
    KERB
    KERB --- ---
    ALI_EN: proste nejsvetejsi trojice opet, tam neni jediny zavahani. berdych skonci zas ctvrtfinale nebo semicko proste on musi byt schopnej porazit na slamu aspon dva z trojice jinak ten titul nevyhraje nikdy. ale pravdou je ze ma fazonu ted solidni, necekal sem ze diega takle smazne
    KERB
    KERB --- ---
    verdasco x cilic 4. set zatim to nej co jsem letos na ao videl
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    MESKALITO: rafa je podle me robot. Snad alespon Tomas nedostane uplne nacouzino.
    jinak jeste ta Berdichova vopice je teda slusne nesympaticka zenska...
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    ALI_EN: bohužel když teď vidím toho rafu, tak mu moc šancí nedávám...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam