• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Zas aspon odpadl nepatricnej pocit fandit jedne proti druhe a sledovani bude napinavejsi
    DUKON
    DUKON --- ---
    skoda, cz finale by bylo jedinecne
    JOPS
    JOPS --- ---
    mno
    skoda
    JOPS
    JOPS --- ---
    jo jo, ted se ukaze
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Skoda breakballu v sedmym gamu. Ted se holt ukaze.
    DUKON
    DUKON --- ---
    JOPS: to otoci
    JOPS
    JOPS --- ---
    podle online reportaze to vypada, ze Karel asi ve finale nebude
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Tak Kvitka je ve finale :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KALTY: skoda, vypadalo to uz uz na dalsi navrat z 1:4... Ale semicko GS je hezkej vysledek na prvni spolecnej turnaj. A jeste mame krajcikovou v SF mixu.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Bohužel holky out..
    WYMA
    WYMA --- ---
    jak tak na ten zápas koukám, tak jako nechci to zakřiknout, ale plíšková prostě vůbec nekazí a je schopná leccos vrátit zpátky. velkej posun od minulýho roku.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Lol. Hrdlicka v euforii pobavil, ale tak chapu... :D

https://twitter.com/AustralianOpen/status/1087930439048876032?s=20
    JOPS
    JOPS --- ---
    priznam se, ze kdyby bylo jenom ceske finale, tak bych mel problem...

nemam rad, kdyz se rezou dve "nase" hracky ci hraci.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Za me je favorit Petra a taky ji budu fandit, i kdyby druha finalistka byla Karolina. Vuci ni by to sice bylo trochu krute zase neuspet ve finale GS, ale Petre po tom jejim pribehu a za jeji povahu preju tenhle comback vic. Tim spis, ze by se dostala na post jednicmy, coz si jako nejlepsi z aktivnich hracek, ktera jednickou nebyla, zcela zaslouzi. Ostatne kdysi byla dvojkou skoro s 8000 bodama, coz v mezidobi pohodlne na post 1 stacilo jinejm hrackam. A v neposledni rade si vzdor Karoliny gradujicim vykonum v turnaji myslim, ze Petra je na tom ted s formou jeste o fous lepe. Tak ci tak ma ceskej zenskej tenis na AO uzasne vysledky. Coz mi pripomina, ze Strycova s Vondrousovou prave hrajou o postup do finale :)
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    tesim se na nadala vs tsitsipas, fandim a po tech vykonech i verim rekovi. je pozitivni, veri si, tesi se, ma formu jaxvin. rafa takova klasika, bez ztraty setu, precizni hra, rek by ho mohl vykolejit. v zenskejch nevim. cesky finale by bylo vyborny. fandila bych petre, i kdyz z ty karoliny jsem fakt prijemne prekvapena
    KALTY
    KALTY --- ---
    A jak to vidíte dál?
    KALTY
    KALTY --- ---
    Hoši já se probudil. Dal jsem si přehrát na Podě od začátku s tím, že jsem to posouval. Do půl hoďky jsem se dostal k stavu 2:5. No byl jsem nasraný, ale pak to bylo něco neskutečného.
    Strašný nervy.
    KERB
    KERB --- ---
    MESKALITO: to otocila z 1:5 jo? si delas....
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Ano!! Vzbudil jsem se na konci druheho setu a neodolal nevyplizit se z postele k tv. A dobre jsem udelal. Karolina obrat z 1:5 na 7:5, ctyri odvracene matchbally. Zapas sice rozhodlo to, ze si Serena zvrtla nohu a ztratila neco na pohyblivosti a predevsim pohode, ale koho to zajima. Serena je venku, Karolona v semi proti Osace. A nadeje na all czech finale zije.
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    krutě, za stavu 5:1 ve třetím sem fakt nevěřil ani ťuk
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam