• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    ECLIPSE
    ECLIPSE --- ---
    SPLIFFBOY: jako Osaka měla dneska den, kolikrát jí vyšlo hrát těsně na čáru, kolikrát Plíšková už ani za míčem nemusela popoběhnout a jen koukala kam dopadne...
    JOPS
    JOPS --- ---
    ONDRA_99: coze ? :) myslis, ze si nereknou, ty jo parada, dvacet micu jistejch, ctyricet by bylo lepsi, ale svet se neposere :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    JOPS: Tipuju, ze prachy je v tu chvili to posledni co na kurtu resej. ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ted jsem videl clanek, kolik dostane vitezka a kolik porazena ve finale :))

jit na kurt a mit jistotu 20 micu, no a kdyz teda vyhraju, tak budu mit 40 micu, to bych nekdy chtel zazit :)

asi si pujdu po praci zapinkat na dvorek a pak pozadam o divokou kartu na French Open :)

ehm :)
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: ten break rozhodl taky jsem si rikal.

mezi nami videl jsem jen teda skoro celej treti set, ale docela bida z obou stran. nevynuceny chyby minimum winneru... ale dobry servisy, nevim no nak mi to nic moc nereklo.. nevidel jsem letos ani jeden zapas osaky ale tohle by mela petra dat, pojd! :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Zas aspon odpadl nepatricnej pocit fandit jedne proti druhe a sledovani bude napinavejsi
    DUKON
    DUKON --- ---
    skoda, cz finale by bylo jedinecne
    JOPS
    JOPS --- ---
    mno
    skoda
    JOPS
    JOPS --- ---
    jo jo, ted se ukaze
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Skoda breakballu v sedmym gamu. Ted se holt ukaze.
    DUKON
    DUKON --- ---
    JOPS: to otoci
    JOPS
    JOPS --- ---
    podle online reportaze to vypada, ze Karel asi ve finale nebude
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Tak Kvitka je ve finale :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KALTY: skoda, vypadalo to uz uz na dalsi navrat z 1:4... Ale semicko GS je hezkej vysledek na prvni spolecnej turnaj. A jeste mame krajcikovou v SF mixu.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Bohužel holky out..
    WYMA
    WYMA --- ---
    jak tak na ten zápas koukám, tak jako nechci to zakřiknout, ale plíšková prostě vůbec nekazí a je schopná leccos vrátit zpátky. velkej posun od minulýho roku.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Lol. Hrdlicka v euforii pobavil, ale tak chapu... :D

https://twitter.com/AustralianOpen/status/1087930439048876032?s=20
    JOPS
    JOPS --- ---
    priznam se, ze kdyby bylo jenom ceske finale, tak bych mel problem...

nemam rad, kdyz se rezou dve "nase" hracky ci hraci.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Za me je favorit Petra a taky ji budu fandit, i kdyby druha finalistka byla Karolina. Vuci ni by to sice bylo trochu krute zase neuspet ve finale GS, ale Petre po tom jejim pribehu a za jeji povahu preju tenhle comback vic. Tim spis, ze by se dostala na post jednicmy, coz si jako nejlepsi z aktivnich hracek, ktera jednickou nebyla, zcela zaslouzi. Ostatne kdysi byla dvojkou skoro s 8000 bodama, coz v mezidobi pohodlne na post 1 stacilo jinejm hrackam. A v neposledni rade si vzdor Karoliny gradujicim vykonum v turnaji myslim, ze Petra je na tom ted s formou jeste o fous lepe. Tak ci tak ma ceskej zenskej tenis na AO uzasne vysledky. Coz mi pripomina, ze Strycova s Vondrousovou prave hrajou o postup do finale :)
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    tesim se na nadala vs tsitsipas, fandim a po tech vykonech i verim rekovi. je pozitivni, veri si, tesi se, ma formu jaxvin. rafa takova klasika, bez ztraty setu, precizni hra, rek by ho mohl vykolejit. v zenskejch nevim. cesky finale by bylo vyborny. fandila bych petre, i kdyz z ty karoliny jsem fakt prijemne prekvapena
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam