• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Tvl todle mi nedelejte holky :D
    KERB
    KERB --- ---
    psycho
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Já pokaždé říkám: je jaro, Rafa zase vyhraje RG a tak svět je ještě v pořádku.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    VaMoS RaFa SoNg!! :D
    https://www.youtube.com/watch?v=s9zze4kaH60&t=55s

Když ho miluješ není co řešit :))
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Možná víc.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    KALTY: Já fandím Nadalovi, vždycky, už asi deset let.
    KERB
    KERB --- ---
    djoker - no mercy...

ze by finale epic z roku 2012 ?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Jsem teď koukal, jak se Petra hýbe, tam je progres neskutečnej.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    NOLE!!!
    KALTY
    KALTY --- ---
    BELKIN: tak já zrovna Nadalovi ani Djokovičovi nějak nefandím. Je mi to jedno kdo to vyhraje.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Jinak ženský už dávno nesleduju ale jestli to urve Kvíťa tak to bude úlet. :))
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    KALTY: Škoda že na betoně ho dá Jugoš.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    ALI_EN: Toho kanára si zasloužil protože celej mač si s ním Rafa vytíral kurt.
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    ted jsem to vsechni dokoukala. chudak rek, set si zaslouzil. nebo alespon tiebreak, rozhodne ne kanara. presne jak nekolikrat rekli komentatori - neudelal nic spatne, ale nestacilo to. z myho pohledu se zrejme projevilo to jeho mladi, videt, jak je nasranej, ze mu to nevychazelo, uz na zacatku, takze netrpelivost. ale pres ten vyslesek 3:0 a kanara v poslednim setu - daval fantasticky mice, jsem na nej zvedava dal.

osaka hrala podle myho lip nez karolina, odvazneji, presneji, promysleneji. postup si zaslouzila, ale upravuju svuj pohled na pliskovou. jeji hra fakt dobra, umi byt variabilni, prala bych si videt min micu na stred. hra do stran a od site ji jde vyborne, tezky dobihany mice krizem do tezkych uhlu dava s prehledem, jako fak dobry.

zensky finale dve ultra sympaticky holky, tesim se.
    KALTY
    KALTY --- ---
    rAFA slušně
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    JOPS: Jestli dostanes $4.1m nebo $2m za finale myslim neresis, kdyz napr. Kvitova ma navyhravano pres $30m plus dalsi kopec od sponzoru. Proste se soustredis na zapas.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak jsem si přivstal a do práce přišel o kapku později.
    První zápas dobře dopadl, ale na první set se moc dívat nedalo.
    Naomi pěkná hra. Kája to ale dotáhla. Bohužel měla breaky a neproměnila. Tak bohužel smolík.
    To mě fakt sere, ale věřím, že to Peťa uhraje.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    JOPS: Ne. Myslim, ze si rekne, kurva ted muzu vyhrat tu misu, kdyz ji nevyhraju budu nasrana.
    ECLIPSE
    ECLIPSE --- ---
    SPLIFFBOY: jako Osaka měla dneska den, kolikrát jí vyšlo hrát těsně na čáru, kolikrát Plíšková už ani za míčem nemusela popoběhnout a jen koukala kam dopadne...
    JOPS
    JOPS --- ---
    ONDRA_99: coze ? :) myslis, ze si nereknou, ty jo parada, dvacet micu jistejch, ctyricet by bylo lepsi, ale svet se neposere :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam