• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    PAN_SPRCHA: Otázka jestli to je hlavou nebo něčím jiným... Možná kdybychom věděli kdy má která krámy...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    PAN_SPRCHA: tak to uklohnila ale zas nahoru dolů...klasika
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KERB: no...ženskej tenis, zatím to moc nevypadá....ale zase ženskej tenis, nikdy nevíš jak to dopadne, dokud to neskončí
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    PAN_SPRCHA: no byla v te pozici na zacatku roku 2012 a pak az letos, jinak nikdy. A tehdy se vracela Serena, ktera jeste hrala vetsinu turnaju a nasledne pak zas dlouho dominovala. Ted je to otevrenejsi. Od Osaky ted uprimne moc necekam, rozchod se Sashou je v jejim pripade uplna haluz a podle me na to hodne doplati... Vymenila pohodu za vysledky, ostatne jako tehdy Pliskova s Kotyzou.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SPLIFFBOY: to sice jo, ale v ty pozici už byla několikrát, navíc Osaka to může v klidu zase vyhrát.

SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    petra je v race letosni jednicka :) karolina trojka. navic petra v pristich 5 tydnech obhajuje jen necelych 200 bodu, osaka 1000 bodu za lonsky indiana wells a halep skoro 500 bodu. pokud udela v americe peknej vysledek, dosahne konecne na vrchol zebricku
    KERB
    KERB --- ---
    petra bude ve finále, to je jasný
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Karolína vedla ve třetím setu 5:1 a prosrala to... Ještě že jsem na to nekoukal.

Teď hlavně držet palce Petře! A v semifinále aspoň nebude dilema komu fandit...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    lol, prijede Genie, jo? to se muzeme tesit na spoustu pozornosti na facebooku WTA :D
    KERB
    KERB --- ---
    ta kanada by mela bejt cajk ne?
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Nic není nereálné, pokud se v reprezentaci sejdou. Suková s Novotnou se taky nemusely, a debly jim šly. A čas věci občas zahojí.
    QAZZZ
    QAZZZ --- ---
    NEVADA_: Ale jestli se nepletu, tak se rozešly celkem ve zlém a Garcia od té doby ani debla nehraje..takže tahle varianta je podle mě nereálná.
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Taky držím pěsti Rumunkám, proti Francouzkám dvojnásob :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    NEVADA_: to je vlastne pravda, na to uz jsem zapomnel. kazdopadne ted rumunky porazily papirove aktualne nejlepsi par taky. nerikam, ze vyhrajou pristi kolo, ale ze nemozny to neni a ze bych jim to pral.
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    SPLIFFBOY: Mladenovičová před pár lety hrála s Garciaovou a byly v tom roce nejlepším deblovým párem.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    PAN_SPRCHA: jj, proto píšu finále, ne vítězství, to by byla asi utopie. tuším, že v semi proti ním jde Francie a ta hratelná je. Jakože Halep by tam ty dva body třeba zase donesla, i když Garcia je nebezpečná. A Mladenovic je sice deblová trojka, ale normálně hraje s Babos, nevím, jak by ji to fungovalo s Cornet nebo Garciou. každopádně mi prostě ty Rumunky vzdor tomu, že nás porazily, jsou celkem sympatický. Halep mám rád. Buzarnescu je pořád krátce po úraze, může jít do dubna nahoru. však uvidíme.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SPLIFFBOY: Rumunky moc šancí nemaj, Buzarnescu by se musela nějak probrat, protože vyhrála poslední zápas někdy v červenci, víceméně nemaj dvojku, takže do utkání jdou s handicapem 0:2 a pak už se jen čeká na chybu Halep nebo to že někdo nasadí do deblu singlistky.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Hele ale ja jim to preju. Dnes jsem si tam i na otocku z Prahy zajel. Bylo to drama a dokoukaval jsem to az ve vlaku, jinak bych se do Prahy dostal az rano. Byly proste lepsi a je to pro ne velka vec. Pral bych jim i finale.

A tedy z haly mi to dnes prislo, ze rozhodci delali spoustu chyb, na obe strany... Mozna blbej uhel, nevim.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Ups……..
    JOPS
    JOPS --- ---
    ted takhle levym okem koukam na Veseleho a mi prijde, ze vsechny ty udery hraje strasne na jistotu. Ze to neni zadna bomba od lajny k lajne a spis soupere uspava :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    RUSTU: jo tak si říkám, 13 je fakt málo, asi to holky braly podle sebe u kluků je mezi těma 13 a 17 obrovskej progres
    RUSTU
    RUSTU --- ---
    PAN_SPRCHA: No, to neni uplne presny, jak to popisujes. Braaschovi bylo 30, Williamskam 16 a 17. A v ty dobe byl sice az 200. na svete a na tenis asi dost kaslal, nicmene jeste par let predtim byl dokonce v top 50. Trinactilety kluci jsou fakt uplne, ale uplne jina kategorie. Momentlane na ATP je v prvni 700 hracich, 5 kluku, kterejm je 17, nejlepsi z nich kolem 500. mista
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam