• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    KLX
    KLX --- ---
    JOPS: ¨první 2 sety naprostá pecka, jak antuku nemusim, tak parádní podívaná, ale pak se to nějak podělalo jasná záležitost..Rafa je fakt neskutečnej pořád
    JOPS
    JOPS --- ---
    ONDRA_99: no jasny

Suarez - 39. misto
    sevastova - 12
    martic - 31
    konta - 26
    no pak Barty - 8.

jako ok, Sevastova skoro v prvni desitce, jinak zbytek se mota kolem Vondrousove.

Ale nechci snizovat jeji vykon, hele, doufam, ze se nekdy jeste do finale GS podiva, protoze se mi libi, ze u toho se snazi i trochu premyslet a ne do toho rezat jak hluchej do vrat.

Ale finale chlapu prvni dva sety super
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    JOPS: Nesledujes, ale hodnotis ze sou nezname. Kvalita.
    JOPS
    JOPS --- ---
    SADY: ok, znam navarro, zbytek nic. Ale zenskej tenis tolik nesleduju.
    SADY
    SADY --- ---
    JOPS: suarez navarro, sevastova, martic, konta... proste nezname tenistky ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    me serou ty kecy novinaru. Jako super, dostala se do finale, ale vsechno to byly pro me nezname tenistky. Takze stesti na los. Pak nastoupi proti hracce, co se do toho umi trochu trefit a hra tatam... Videl jsem kousek prvniho setu a fakt hrozna podivana.
    KERB
    KERB --- ---
    thiem djoker ... nakonec dobry, i kdyz roztahany kvuli dvema prerusenim, thiem je proste na antuce fakt dobrej, ale nadal ho roznese zitra

vondrousova x barty .. finale fakt nuda jak uz tu nekdo psal, musi jeste proste vyzrat
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    A je dokonano. Jsem zklamanej, cekal jsem vyrazne vyrovnanejsi bitvu. Takhle je za 72 minut vymalovano a Barty byla jasne lepsi.

Jinak behem zapasu padl zajimavej komentar, ze Vondrousova zatim jen dvakrat porazila hracku z top10, v obou pripadech to byly jeji vyhry nad Halep. To o stavu zenskyho tenisu ted taky neco vypovida, kdyz na hracku top 10 narazila az ve finale grandslamu :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    TELVIS: tak uplny jatka to zas nejsou, Marketa se obcas i blyskne necim hezkym, celkove ale nema moc co nabidnout proti hre Barty, ktera skvele serviruje a moc nechybuje.
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    SPLIFFBOY: Ja ctu jen online. Fakt to sou takovy jatka jak to dle vysledku vypada?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Jezis to je tak vosklivy finale, ze to snad ani nedokoukam. Skoda. Ucast ve finale je sice skvelej uspech, ale tohle je nuda :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    nevim, zda koukate na Djokovic - Thiem, ale hosi si nejak porad ted berou servis :)
    KERB
    KERB --- ---
    PAN_SPRCHA: jj, taky jsem koukal, uvidime jestli bude stejny finale jako loni, nejlepsi dva antukari soucasnosti ..

kazdopadne pokud bude finale rafa djoker se hraje o hodne, nadal 12. titul RG a djoker podruhe v kariery 4 slamy v rade... nehorazny..)

vondrousova no comment, klobouk dolu
    CRUZ05
    CRUZ05 --- ---
    Já si furt rikal odkud tu vondrousovou znam, nebo odkud mi prijde povedomá - Ahá! Ano šéfe a díl tiebreak na štvanici :D

PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BIOBOID: ženskej tenis no....jeden zkazenej volej na síti, ztráta sebedůvěry a naprostá změna hry
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Lol já to vypnul a jel na chatu s tim, že je hotovo.
    To ta Konte začla kazit nebo jak?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    stejně když ty holky nalíčej a oblíknou tak vypadaj úplně jinak

IMG24.EU
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    QAZZZ: za poslední rok hrála 4 finále, tři vyhrála a prohrála akorát v Sydney s Kvitovou, která byla dost v ráži na začátku sezóny.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    s Barty to chce nedostat se do tří setů...ta hrála teď na jaře 8 tříseťáků 8 jich vyhrála a do toho ztratila jen 13 gemů v součtu. (a to nebyly soupeřky žádný ořezávátka Kvitová,Bertens,Azarenka atd.) Fyzicky je na tom výborně.

SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    pecka. z Markety bude po RG minimalne svetova 16, plus v race jde na 7. misto pred Halep. neskutecnej prulom v tehle sezone.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam