• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    KERB
    KERB --- ---
    CARLITO: přeju wawrovi, doufám, že ho zmastí a vlastně si to i myslim... ale je to iracionální tip, neviděl jsem letos na us ani jednoho z nich hrát
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    jak vidíte dneska Wawra - Medvedev ? Já vsadil na rusa, ale může to bejt pěkná bitva :)
    WYMA
    WYMA --- ---
    KERB: jo, pěknej mač to byl. zverev by potřeboval při výměně stran vždycky proplesknout, aby se probral. 18 dvojchyb? jak správně řikal komentátor, některý jeho zahozený druhý servisy byly jak u horších mladších žáků...
    KERB
    KERB --- ---
    PAN_SPRCHA: žena je cyklická bytost, nezapomeň -))
    KERB
    KERB --- ---
    co rikate na schwartzmana, to je srdcar co,.)?
    KERB
    KERB --- ---
    NIMBUS: hele já nevim, wilanderuv nazor byl ten, ze mu to divaci dali sezrat docela nefer, ty problemy byly vlekly a nez riskovat dlouhodoby zraneni tak skrec. Pres televizi asi nevidis jak moc ho co boli ..
    JOPS
    JOPS --- ---
    pokud tam nehrajou vzhledove hezke hracky, tak uz na zenskej tenis odmitam koukat. Kdyz jsem koukal chvili na Rafu a toho Korejce, to bylo obcas wow. Nebo Zverev nevim s kym. Taky kua, jako dost dobry :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Ženský se drží svýho zvyku a ještě ani není dohrano 4.kolo a v jedný půlce pavouka už není žádná z prvního tuctu nasazených.
    WYMA
    WYMA --- ---
    NIMBUS: ponecham te tvoji pravde. internet je plnej dojmologu, jak spravne pises ;)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    WYMA: Takže ještě jednou. Ten zápas jsi neviděl. Já nejsem v týmu Djokera, tak mám samo o stupeň nižší info než z první ruky. Ale alespoň jsem viděl zápas, který kdybys viděl, tak možná mluvíš jako já. Co víme je, že o tom zranění nějakou chvíli věděl, že věděl, že bude muset hrát ještě tři další zápasy, pokud vyhraje. Pokud by byla nějaká vidina většího zranění, tak by to asi nepodstoupil.
    Řekl jsem, že to mohl dohrát a prohrát s grácií a zatím si stojím. Utekl jak malej kluk, když jeho ego neustálo vývoj zápasu.
    Internet je plnej dojmologů, to jo. Na Tvém názoru, že by to o vědění o stavu jeho ramene nic nezměnilo usuzuješ ze vzduchu, protože jsi to video neviděl, což posouvá dojmologii na vyšší úroveň.
    WYMA
    WYMA --- ---
    NIMBUS: nevidel, ale na tom, ze o stavu jeho ramene nic nevim, by to nejspis nic nezmenilo.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    WYMA: okay - znovu podotýkám - viděl jsi ten zápas?
    WYMA
    WYMA --- ---
    NIMBUS: hele při vší úctě, soudíš ho tady jenom ty. je nesmysl tvrdit podle videa, že to mohl dohrát, když víš lautr o tom, co mu vlastně je, jak hodně ho to omezuje, a jaký následky to může mít pokud půjde přes bolest.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    KERB: zápas to byl pěknej docela. Stan poměrně hodně dobrý, když mu to šlo, nenudil jsem se u toho. Ale jak ho nemusím moc, tak ho nesleduji.
    KERB: Viděl jsem za svůj život hodně zápasů a hodně zranění, tohle mohl dohrát. jiný hráči by to dohráli. to chce vidět ten zápas, než to někdo bude soudit.
    KERB
    KERB --- ---
    NIMBUS: a dostával kotel nebo jaký to bylo? má to cenu si to pouštět ze záznamu.. , jak hraje vávra letos vubec? ten když je ve formě tak je neporazitelnej
    KERB
    KERB --- ---
    NIMBUS: hele nevim, tak rychlej bych s tim soudem nebyl, rafa je dříč to je kategorie sama pro sebe... ale to jak ho to bolelo a omezovalo ví jenom djoker
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Tak jsem si to dal ze záznamu. Až bude zase někde brečet, že ho nemaj rádí, tak propásl ideální příležitost, kdy mohl jednou s grácií prohrát. Utekl jak malej kluk a to mi nikdo nevymluví. Myslím si, že Rafa s většíma problémama vyhrál grandslamy ;)
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    KERB: Rameno. V celym prubehu us open ‘se psalo ´ ze ma zdravotni problemy
    KERB
    KERB --- ---
    včera plíšková, dvě minely na konci třetího setu, to jí rozhodilo totál a konec, .. škoda

a koukám ráno djoker vzdal wawrinkovi.. wtf?
    KERB
    KERB --- ---
    takže djoker a wawra, no ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam